Hovenier
Kammer Hoveniersbedrijven in
Zuidlaren
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VKammer Hoveniersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Kammer Hoveniersbedrijven
Kerkstraat 30
9471GB Zuidlaren

tel: 050-4091850

Extra informatie

Hoveniersbedrijf en Tuincentrum Bert Kammer is gevestigd in het centrum van Zuidlaren. U kunt bij ons terecht voor diverse hovenierswerkzaamheden en wij hebben het hele jaar door een ruime keuze aan bomen, planten en aanverwanten in ons tuincentrum!   
Hoveniersbedrijf Bert Kammer is gevestigd in Zuidlaren en heeft als werkgebied gemeente Tynaarlo, Haren en Aa en Hunze. (straal 20 km. rond Zuidlaren). Sinds 1990 zijn wij met ons hoveniersbedrijf actief in tuinadvies, tuinontwerp, aanleg, onderhoud en bestrating. Voor al uw hovenierswerk kunt u bij ons terecht. Bij ons heeft u 1 aanspreekpunt voor alle werkzaamheden in uw tuin! Maak gerust vrijblijvend een afspraak. 
 
 
Wij zijn aangesloten bij het VHG, de branchevereniging voor hoveniers en groenvoorzieners.