Hovenier
Hoveniersbedrijf De Heesterhof in
Zelhem
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf De Heesterhof
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf De Heesterhof
Everhardinkweg 5
7021MP Zelhem

tel: 0314-645742

Extra informatie

De Heesterhof hoveniers / uw partner voor uw tuin   
De Heesterhof in Hengelo Gld. is uw partner voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Is uw tuin klein of groot, gemakkelijk te onderhouden of juist niet: wij denken graag met u mee om uw tuin tot een succes te maken. Service staat bij ons voorop. Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent. 
 
Ons motto 
 
Service staat bij ons voorop! Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent. 
 
De Heesterhof uit Hengelo Gld is begonnen als heesterkwekerij. Sinds 1 januari 2013 zijn wij verder gegaan met de hovenierstak van het bedrijf. Dit doen wij nu al ruim 15 jaar. Hieronder verstaan wij alle werkzaamheden die in de tuin toegepast kunnen worden. Van aanleg en onderhoud van het groen en bestrating tot schuttingen en vijvers. 
 
Klanttevredenheid staat bij ons Achterhoekse bedrijf voorop. Goede service en kwaliteit is dan ook belangrijk. Werken met goede kwaliteit materiaal en goede kwaliteit planten is van essentieel belang. Wij bieden het totaalpakket voor de tuin aan. 
 
Diensten 
 
Tuin aanleg 
 
icon-shovelVoor aanleg kunt u uitstekend bij ons terrecht. De tuin volledig naar uw wensen inrichten. Zowel groenaanleg als bestrating. Groot of kleine tuin geheel nieuwe aanleg of een renovatie. Wij pakken elke klus aan. U kunt een eigen tekening aanleveren of wij verzorgen een schets. Wij houden van goed overleg en duidelijke afspraken met de klant. En alles in een gemoedelijke sfeer. Kwaliteit en service staan bij ons voorop! 
 
Tuin onderhoud 
 
icon-scissorsVoor- en najaarsbeurten, hagen snoeien, onkruidbestrijding. Voor alle onderhoudswerkzaamheden staan wij voor u klaar. De juiste bemesting of het onderhoud van het gras. Ook voor advies staan wij voor u klaar. In de tuin is altijd wat te doen! Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Specialiteit
  • Beplanting 
  • Bestrating  
  • Snoeien


Diensten
  • Aanleg  
  • Onderhoud  
  • Ontwerp  
  • Renovatie