Hovenier
Van Santwijk Hoveniersbedrijf in
Zegge
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VVan Santwijk Hoveniersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Van Santwijk Hoveniersbedrijf
Kanestede 36
4735CB Zegge

tel: 0165-568300

Extra informatie

Van Santwijk Hoveniersbedrijf    
 
Wie zijn wij?  
 
Sinds 1996 hebben wij al ervaring met advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Zoals uit onze referenties blijkt, hebben wij jarenlang succes geoogst met originele tuinideeën en een efficiënte manier van onderhoud.  
 
Creativiteit, kwaliteit, ervaring, oog voor detail zijn allemaal factoren die bijdragen aan onze expertise. Samen met de wensen van de klant en rekening houdend met de omgevingsfactoren creeëren wij uw unieke tuin!!  
 
Een goede communicatie, een nette werkwijze en een degelijke afwerking is onze garantie voor jarenlang tuinplezier…  
 
Stil staan is achteruitgang; nou dat doen wij zeker niet..!! Sinds 2009 hebben wij ons bedrijf uitgebreid met het aanleg en onderhouden van groene daken voor bedrijven en instellingen (ook wel sedumdaken genoemd). Aangezien het een fantastisch produkt is, hebben we in 2011 besloten om dit ook voor de particuliere markt een makkelijk toegankelijk produkt te maken.