Hovenier
Groen-Loo Hoveniers in
Zeewolde
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VGroen-Loo Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Groen-Loo Hoveniers
Pauwoog 25
3892EK Zeewolde

tel: 036-5369763

Extra informatie

Dé hovenier uit Zeewolde kan u voorzien van de volgende diensten:   
Tuinontwerp 
 
Wij maken tuinontwerpen voor verschillende type tuinen, in allerlei stylen. 
 
Of wij nu bijvoorbeeld een patiotuin, voor- of achtertuin, landgoed of woonwijk ontwerpen, maakt voor ons geen verschil en zullen uiteraard allemaal vakkundig door onze mensen worden gerealiseerd. 
 
Tuinaanleg 
 
Als ervaren hovenier uit Zeewolde, kunnen wij u voorzien van o.a.: tuinaanleg en inrichting van parken en grootgroen. 
 
Indien er een ontwerp is, kunnen wij hiervoor een passende offerte maken. Uiteraard worden vooraf altijd de exacte wensen van de klant besproken, zodat wij u indien nodig kunnen adviseren en informeren over o.a.: tuininrichting, materiaalkeuze, uitvoeringsmogelijkheden etc. 
 
Indien overeengekomen, zullen de werkzaamheden altijd vakkundig worden uitgevoerd.  
 
 
Tuinonderhoud 
 
Groen-Loo Hoveniers voert al voor veel bedrijven en instellingen onderhoud uit. Dit gebeurt op nacalculatie, offerte of contract basis. Het meest gebruikelijke is een jaarcontract, zodat bedrijven dan geen omkijken hebben naar de tuin, maar het er toch netjes en verzorgd uitziet. Op deze manier kan een bedrijf zich dan bezig blijven houden met z'n eigen bedrijfsvoering. 
 
Bij particulieren kan het onderhoud uiteraard ook op nacalculatie, offerte of contract basis. Ook bij particulieren komt het steeds vaker voor, dat mensen voor een jaarcontract kiezen, zodat de tuin er het hele jaar door, netjes en verzorgd uitziet. U kunt dan optimaal genieten van uw tuin. 
 
Neem contact met ons op voor meer informatie. 
 
 
Grondwerk en bestratingen 
 
Grondwerk en bestrating voeren wij uit voor particulieren, bedrijven en aannemers.  
 
Wildverband bestrating zwart 
 
Groot-groenvoorziening 
 
Wij beschikken over vakkundige mensen en verschillende machines, zoals: kranen, shovels, trekker, maaimachines, kippers etc., waardoor onze cappaciteit groot genoeg is, om ook groot-groen werkzaamheden te kunnen uitvoeren.  
 
Voor: groen-inrichting, groen-renovatie en groen-onderhoud. 
 
Sierhekwerken 
 
Sinds kort zijn wij tevens gespecialiseerd in smeedijzeren sierhekwerken. Wij hebben standaard modellen, die in verschillende uitvoeringen en hoogtes leverbaar zijn. 
 
Ook ontwerpen wij zelf hekwerken, looppoorten en inrijpoorten. Wij maken indien gewenst een tekening, zodat u een goed beeld krijgt, hoe het er in werkelijkheid uit komt te zien.  
 
Indien u een eigen ontwerp heeft, kunt u ook bij ons terecht. 
 
Uiteraard kunnen wij de hekwerken indien gewenst voor u plaatsen.  
 
Verder kunnen wij ook alle accessoires leveren, zoals bijvoorbeeld: motoren voor openen en sluiten van inrijpoorten, intercom, verlichting, brievenbus (eventueel inpandig, in poer verwerkt) etc. 
 
Smeedijzeren inrijpoort 
 
Houtbouw 
 
Wij ontwerpen en bouwen tuinhuisjes, terrasoverkappingen, schuurtjes etc. op maat en naar wens. Uiteraard leveren en bouwen wij ook standaard types.