Hovenier
Hoveniersbedrijf Mantel in
Wormerveer
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Mantel
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Mantel
Vlasblomweg 22/A
1521PW Wormerveer

tel: 075-6425450

Extra informatie

Hét hoveniersbedrijf voor Wormerveer en omgeving   
Mantel Hoveniers verzorgt tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud in Wormerveer en omgeving. We zijn gespecialiseerd in exclusieve, stijlvolle en duurzame tuinen en daktuinen. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk een impressie van tuinen die we aangelegd hebben, ontdek meer over ons hoveniersbedrijf of maak een afspraak! 
 
Een tuinontwerp dat verder gaat dan u zelf kunt tekenen 
 
Een tuinontwerp moet passen bij uw woning en de manier waarop u uw tuin gebruikt. Maar van onze tuinontwerpers mag u meer verwachten. Een verrassende opzet bijvoorbeeld, met een fraai lijnenspel en een goede verdeling van ruimte en massa. Maar ook een slim beplantingsplan waardoor uw tuin het hele jaar door mooi is. En materiaalkeuzes die uw tuin net even boven het maaiveld doen uitstijgen.  
 
Tuinaanleg of tuinrenovatie met minimale overlast 
 
Uw tuin wordt volledig in eigen beheer aangelegd of opgeknapt. Dat doen we met een team van ervaren hoveniers. Zij weten tot in detail hoe beplanting en materialen het beste tot hun recht komen. Maar dat vinden we eigenlijk niet meer dan vanzelfsprekend. Wat ons hoveniersbedrijf écht onderscheidt, is onze zorgvuldige aanpak. We beperken overlast tot het minimum en informeren voor we aan de slag gaan uw buren.  
 
Uw tuin blijvend mooi dankzij professioneel tuinonderhoud 
 
Heeft u geen groene vingers, ontbreekt het u aan tijd om uw tuin bij te houden of kunt u af en toe een helpende hand gebruiken voor bijvoorbeeld het onderhoud van uw bomen? Mantel Hoveniers vult tuinonderhoud in op de manier die bij u past. Maandelijks, per kwartaal of één keer per jaar. U mag het zeggen!  
 
Drainage, beregening, vijvers, bemesting en boomverzorging 
 
Binnen ons hoveniersbedrijf in Wormerveer hebben we medewerkers met verschillende expertises. Daardoor kunnen we u optimaal adviseren over bijvoorbeeld drainage, sproei-installaties, vijverfilters, gazononderhoud, gewasbescherming, ziektebestrijding, bemestingsbeleid en boomverzorging. Tuinproblemen? We zoeken graag met u mee naar een oplossing. 
 
Diensten 
 
Het dienstenpakket van Mantel Hoveniers is veelzijdig. Met ons team van ontwerpers, vormers en onderhouders werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten. De gedachte die ze gemeenschappelijk delen? Tuinen formeren en onderhouden van de hoogste kwaliteit. Maak hieronder een keuze uit één van onze diensten.  
 
Tuinontwerp 
 
Van voornemens om uw tuin aan te passen? Mantel Hoveniers realiseert de mooiste tuinontwerpen.  
 
Tuinaanleg 
 
U wilt uw tuindroom laten verwezenlijken? Op basis van uw wensen realiseert Mantel Hoveniers uw tuin.  
 
Tuinonderhoud 
 
Om de tuin in de juiste conditie te behouden vraagt deze periodiek om de juiste verzorging.  
 
Boomverzorging 
 
Achterstallig onderhoud aan een oudere boom kan gevaarlijke situaties opleveren.  
 
Dak- en gevelbekleding 
 
Beschikt u over beperkte ruimte maar heeft u toch behoefte aan groen? Een fraaie daktuin biedt een oplossing.  
 
Kunstgras 
 
Nauwelijks van echt te onderscheiden, het hele jaar door groen en vrijwel onderhoudsvrij.  
 
Sneeuw ruimen 
 
Na een hevige sneeuwbui de toegang tot uw woning, appartement of bedrijf sneeuwvrij? Maak gebruik van de sneeuwservice van Kous Hoveniers.

Diensten
  • Sneeuwruimen 
  • Kunstgras 
  • Daktuinen 
  • Boomverzorging 
  • Tuinonderhoud 
  • Tuinaanleg 
  • Tuinontwerp