Hovenier
Hoveniersbedrijf Gaardenier in
Wommels
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Gaardenier
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Gaardenier
De Iisbaan 1a
8731 DW Wommels

tel: 0515-333535

Extra informatie

Een kennismaking met GAARDENIER, een stroom van mogelijkheden!   
Gaardenier Hoveniersbedrijf is sinds 1994 gevestigd in Wommels, het groen hart van Littenseradiel. 
Ons hoveniersbedrijf is van alle markten thuis en heeft een naam hoog te houden. 
Ons tuinontwerp is een kwalitatief hoogwaardig product, dat als een proces tot stand komt. Een proces waarin uw wensen zorgvuldig vertaald worden naar de mogelijkheden van uw tuin of groenperceel. 
 
Tuinaanleg, tuinonderhoud, grondverbetering, boomverzorging en sierbestrating vragen om deskundigheid en ervaring , een streven naar kwaliteit. Gaardenier ontwerpt en vormt exclusieve tuinen. Dat betekend dat elk ontwerp uniek is en in lijn met uw wensen, stijl en situatie. Of het gaat om de aanleg van een nieuwe tuin of om de renovatie van een bestaande tuin, vakmanschap en kwaliteit staan bij ons bovenaan. 
 
Uw tuin is een deel van uw leven. Onze visie benadert die meters tuingrond als kansen voor beleving. Kansen die aansluiten bij uw stijl, uw manier van leven. Een tuin is in onze benadering niet de plek waar het huis ophoudt, maar het deel waar de ruimte van het huis een ander accent krijgt. Dat kan concreet worden in een loungegedeelte binnen bereik van de zon, een tuinontwerp dat de lijnen van uw intereur accentueert of een stijlvolle vormgeving rond een buitenhaard die u het zicht geeft op een kunstwerk. 
 
Kiest u voor uitgebreid of voor eenvoudig, wij kiezen steeds voor uitgebalanceerde aanpak waarin vormgeving, beplanting en materiaalgebruik een geheel vormen. Als u kunt genieten van een orginele en aansprekende tuinruimte, kunnen wij genieten van een geslaagde uitdaging om uw specifieke wensen met plezier te overtreffen.