Hovenier
De Wildt Hoveniersbedrijf in
Wilnis
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VDe Wildt Hoveniersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
De Wildt Hoveniersbedrijf
Amstelkade 49
3648KA Wilnis

tel: 06-15617577

Extra informatie

Welkom bij Hoveniersbedrijf De Wildt   
Wie zijn wij 
 
Hoveniersbedrijf De Wildt houdt zich bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Dit bedrijf is gevestigd in Wilnis en werkt met name in de regio van Amsterdam – Utrecht – Leiden. U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden in de tuin. 
 
André de Wildt (eigenaar) heeft altijd al veel passie voor het hoveniersvak gehad. Hij is naar de hoveniersopleiding gegaan en heeft deze afgerond op het hoogste MBO-niveau. Na zijn ervaring uit de praktijk en op papier heeft hij in 2010 dit bedrijf opgericht. 
 
Wij werken nauw samen met andere bedrijven, waardoor wij zowel kleine als grote opdrachten snel en vakkundig kunnen uitvoeren. 
 
Onze visie 
 
Onze Visie is: eerlijk ondernemen en kwaliteit behalen. Wij gaan voor het behalen van uw verwachtingen en het realiseren van uw tuinwensen. Door middel van een duidelijke offerte laten wij zien hoe de werkzaamheden uitgevoerd gaan worden en wat er geleverd wordt. Zo komt u niet voor vervelende verassingen te staan. Bij ons heeft u altijd één aanspreekpunt tijdens het hele proces van ontwerp, aanleg en onderhoud. Zo kunt u gemakkelijk communiceren en gemaakte afspraken terugzien in de uitvoering. Wij bieden een totaal concept aan. Dit betekent dat wij alle werkzaamheden in en om uw tuin zelf uitvoeren; nee of onmogelijk kennen wij niet. 
 
Wat kunnen wij voor u betekenen 
 
Wij pakken uw tuin minimalistisch of groots aan, afhankelijk van de tuin. Door het juiste aantal mensen en machines in te zetten op het juiste project kan uw tuin degelijk en snel gemaakt worden. Voordat wij een schep in de grond zetten en u een offerte kunnen aanbieden lopen we samen eerst door uw tuin en gaan daarna om de tafel zitten om ideeën op te laten borrelen. Deze ideeën vormen wij daarna om tot plannen. Als we alle plannen van A tot Z hebben doorgenomen en wij onze kritische blik hierop hebben gegeven, maken wij de offerte. Aan de hand van de offerte kunt u besluiten een deel van de tuin of de gehele tuin aan te leggen. Wij passen de offerte aan naar uw wensen.