Hovenier
Groenbeheer Lardinois in
Wijlre
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VGroenbeheer Lardinois
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Groenbeheer Lardinois
Stokhem 4
6321PG Wijlre

tel: 043-4504801

Extra informatie

“Na ruim 15 jaar ervaring als groenbeheerder en hovenier voor verschillende werkgevers heb ik enkele jaren geleden besloten voor mezelf te beginnen.” ... “Gewoon omdat ik inmiddels alles weet van groenbeheer in de ruimste zin van het woord: van tuinaanleg door ontbossing tot het complete onderhoud van wijngaarden en alles wat daartussen zit.” Ramon Lardinois   
 
Voor particulieren en bedrijven 
 
De groenwerkzaamheden waar u simpelweg geen tijd voor heeft, niet overheen ziet of die u liever niet zelf doet, voeren wij graag voor u uit. Van aanleg en onderhoud van uw privétuin tot het periodiek onderhoud van uw zakelijke buitenruimte of groenvoorziening. En natuurlijk voor een zeer schappelijke prijs! 
 
 
Maatwerk 
 
Geen enkele boom is hetzelfde en dat geldt ook voor onze diensten. Vooraf bespreken wij alle werkzaamheden met de opdrachtgever om tot een passende oplossing te komen, rekening houdend met de wensen èn met het budget. 
 
Wilt u weten wat Groenbeheer Lardinois voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 
 
Onze diensten 
 
Aanleg en onderhoud 
 
Wij kunnen u adviseren, een plan van aanpak voor u maken of de aanleg en het onderhoud van uw bedrijfs- of privétuin volledig voor u uitvoeren. Alle werkzaamheden zijn bij ons in goede handen en voeren wij uit naar uw wensen. En ook voor afrasteringen en schuttingen kunt u ons inschakelen. 
 
 
Snoei- en kapwerken 
 
Van het periodieke snoeien van uw tuin tot de grotere ingrepen zoals het rooien van bomen en het verwijderen van stronken. 
 
 
Gazons en bestratingen 
 
Alles is mogelijk: voorbereidend grondwerk, gras inzaaien, graszoden leggen, bestraten met gebakken of getrommelde stenen, natuursteen leggen en het metselen van trappen en keermuren. We maken er iets moois van! 
 
 
Tarieven 
 
Onze diensten en onze tarieven zijn gewoon eerlijk en zullen u dus nooit onaangenaam verrassen! 
 
 
Landschapsbeheer 
 
Speciaal voor het onderhouden van ruw terrein zoals weiden, waterbuffers, taluds en waterlopen. Deze worden begraasd door mergellandschapen maar kunnen wij natuurlijk ook maaien met machines. 
 
 
Verhuur wijnbouw 
 
Onderhoud in de ruimste zin van het woord: wij doen al het machinaal of handmatig werk op uw wijnplantage.

Specialiteit
  • Bestrating 
  • Bomen  
  • Graszoden  
  • Kappen  
  • Natuursteen  
  • Schuttingen  
  • Snoeien  
  • Tuinaanleg