Hovenier
Hoveniersbedrijf Meneer Vermeer Tuinen in
Warmenhuizen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Meneer Vermeer Tuinen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Meneer Vermeer Tuinen
De Huisweid 5
1749EL Warmenhuizen

tel: 0226-393920

Extra informatie

Waarom een tuinontwerp van Hoveniersbedrijf Meneer Vermeer Tuinen?   
Stijl 
 
Hoveniersbedrijf Meneer Vermeer Tuinen kan iedere stijl aan. Of u nu kiest voor een moderne, natuurlijke, tropische of Hollandse tuin, voor Hoveniersbedrijf Meneer Vermeer Tuinen is uw keus nooit een probleem. Wat dacht u van een prairietuin met veel kleur maar met weinig onderhoud? Of een zwemvijver met helofytenfilter in een industriële tuin? Voor Hoveniersbedrijf Meneer Vermeer Tuinen is ontwerp en aanleg van elke tuin een uitdaging! 
 
Duurzaam 
 
Welke stijl u ook kiest, wij maken in ons ontwerp gebruik van duurzame en milieuvriendelijke materialen. Al in 1997 introduceerden wij de lemen schutting, volledig C2C, in onze kijktuin te Appeltern en we gaan verder. Tegenwoordig werken we met onbewerkt eiken, larix en tamme kastanje. Onze tuinhuizen hebben groene daken en zonnepanelen! 
 
Uniek 
 
Ieder mens is uniek en daarom ook ieder tuinontwerp. Een goed ontwerp voor uw tuin is een ontwerp op uw lijf geschreven. Niet zomaar een tuin, maar uw eigen tuin. Wij willen graag met u samenwerken en samen met u in alle rust werken aan een persoonlijk en uniek tuinontwerp. 
 
Kijk rustig rond en laat u inspireren! Klik hier voor inspiratie. 
 
Moge ons enthousiasme over en liefde voor de tuinen u nog heel, heel lang gelukkig maken.

Specialiteit

Beplanting,   Kwekerij

Diensten

Aanleg,   Onderhoud,  
Ontwerp

Stijl

Klassiek,   Modern