Hovenier
Hovenier Laevigatus in
Waalre
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHovenier Laevigatus
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hovenier Laevigatus
Kleinveld 4
5583GW Waalre

tel: 040-2213246

Extra informatie

Welkom bij Laevigatus Hovenier    
‘Betrouwbaar en deskundig’ zijn de woorden die het beste passen bij Laevigatus Hovenier. Laevigatus Hovenier in Waalre verricht tuinonderhoud en tuinrenovatie. Bij Laevigatus Hovenier bent u er zeker van dat uw bomen, heesters, vaste planten, bollen en gazon met zorg worden behandeld. Het persoonlijke contact, de betrokken adviezen en de correcte afwikkeling maken dat u blijft genieten van uw tuin.  
 
Tuinonderhoud en -renovatie  
 
Laevigatus Hovenier is een eenmanszaak. Het tuinonderhoud en de tuinrenovatie verricht ik dus altijd zelf. Ik beschouw het tuinonderhoud en de tuinrenovatie als geslaagd als de opdrachtgever enthousiast is over het resultaat. Laevigatus Hovenier komt graag bij u langs om uw wensen over tuinonderhoud of tuinrenovatie te bespreken. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.  
 
Duidelijke offerte  
 
Voor aanvang van de werkzaamheden ontvangt u een duidelijke offerte. Laevigatus Hovenier houdt zich aan de algemene consumentenvoorwaarden, die zijn opgesteld door de Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG).  
 
Tuinideeën  
 
Over tuinen en beplanting is heel veel te vertellen. Wanneer u prijs stelt op tuinideeën, tips en nieuwswaardigheden over beplanting, meldt u dan aan voor mijn nieuwsbrief. Na aanmelding ontvangt u periodiek informatie per mail.

Specialiteit
  • Bestrating  
  • Tuinaanleg