Hovenier
Kous hoveniers in
Voorthuizen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VKous hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Kous hoveniers
Lange Zuiderweg 78
3781PL Voorthuizen

tel: 0342-474465

Extra informatie

Kous Hoveniers   
Kous Hoveniers is een jongvolwassen, innovatief hoveniersbedrijf. Met het veluwse Voorthuizen als thuisbasis houden wij ons elke dag bezig met het vormgeven, aanleggen en onderhouden van tuinen. Grondlegger van het bedrijf is Aart Kous. Met ons enthousiaste team staan wij graag voor u klaar. Aangenaam kennis met u te maken! 
 
25 jaar ervaring in de tuinbranche 
 
Onze omvangrijke vaste klantenkring bestaat uit particulieren en bedrijven, maar ook VvE’s (Vereniging van Eigenaren) en zorginstellingen. Ons team van ruim tien medewerkers is opgedeeld in enkele aanlegploegen en onderhoudsploegen, hierdoor hebben wij altijd de juiste mensen – met hun eigen voorkeuren en vaardigheden – op de juiste plaats. 
 
Jonge generatie in de hovenierswereld 
 
Wij menen te mogen zeggen dat we behoren tot de toonaangevende jonge generatie in de hovenierswereld. Wij bieden een totaal dienstenpakket voor uw tuin. Hier worden op een professionele manier grote, middelgrote en kleine tuinen ontworpen, voor zowel particulieren als bedrijven. Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen een plan te laten maken. Onze tekenkamer houdt zich bezig met tuinontwerpen, beplantingsplannen, landschapsplannen en onderhoudsplannen van stadstuin tot landgoed. 
 
Machinepark 
 
Kous Hoveniers combineert een attractieve vormgeving met een verantwoord gebruik van ruimte. Wij besteden veel aandacht aan een modern machinepark. Machinaal grondwerk, machinaal egaliseren en inzaaien, machinaal transport, maar ook een professionele boomklimmers-uitrusting.