Hovenier
van den Bosch Hoveniers in
Vlijmen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
Vvan den Bosch Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
van den Bosch Hoveniers
Voordijk 31/NW
5251VE Vlijmen

tel: 06-18922028

Extra informatie

Wij zijn een hoveniersbedrijf in Vlijmen waar u terecht kunt voor ontwerp, aanleg of onderhoud van uw tuin.   Met onze ruime ervaring kunnen wij u het hele jaar goed van dienst zijn.  
 
U kunt ook bij ons terecht voor al uw straatwerk, of bijvoorbeeld het rooien van bomen. Onder het tabblad "onze diensten" treft u hierover meer informatie aan. 
 
Van den Bosch Hovenier biedt u de volgende diensten aan voor uw tuin:  
 
 
● Ontwerp 
● Onderhoud 
● Vijveraanleg 
● Rooien/snoeien van bomen 
● Plaatsen van schuttingen, tuinhuizen en overig houtwerk (bijvoorbeeld bloembakken) 
● Straatwerk 
● Advies 
 
 
Wij bieden onze diensten aan vanaf ontwerp tot aanleg en indien gewenst, onderhoud van uw tuin. Wij kunnen uw tuin het hele jaar door verzorgen, zodat u hier geen omkijken naar heeft.  
U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor een eenmalige dienst, zoals bijvoorbeeld het snoeien van uw heg, het leggen van straatwerk, het plaatsen van een tuinhuis of het maken/zetten van een een schutting. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.  
 
Van den Bosch Hovenier staat graag voor uw klaar!