Hovenier
Living Garden Hoveniers in
Vlaardingen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VLiving Garden Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Living Garden Hoveniers
Kwartellaan 39
3135KC Vlaardingen

tel: 010-4344118

Extra informatie

Van tuinontwerp en aanleg tot aan het totale tuinonderhoud aan toe, Living-Garden verzorgt het voor u.  Als hoveniersbedrijf zijn wij werkzaam tot ver buiten de regio Rotterdam. 
Wij hebben in de loop der jaren een brede ervaring opgebouwd en we zullen dus nooit zomaar over “één nacht ijs gaan”. 
We weten wat erbij komt kijken als er niet alleen een mooi en strak stuk sierbestrating gelegd moet worden, waar we vervolgens met een luxe tuinset lekker op kunnen loungen, maar ook hoe bijvoorbeeld een parkeerplaats zodanig gelegd wordt dat de auto er ook jarenlang onbezorgd op kan staan.  
 
En als we het hebben over houtwerk (vlonders, schuttingen, pergola's en bijvoorbeeld een schuur, carport of terrasoverkapping, dan kunnen wij dit natuurlijk voor u maken. 
 
En als laatste kunnen we u niet alleen advies geven na de aanleg over het uit te voeren tuinonderhoud, maar staat onze ploeg professionals klaar om u daarbij te helpen. Of het gaat om eenmalige beurten of meerjaren contracten; wij pakken het groen grondig aan!!!

Specialiteit
  • Beregening  
  • Bestrating  
  • Vlonders