Hovenier
Hoveniersbedrijf Tuin Innovatie in
Vlaardingen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Tuin Innovatie
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Tuin Innovatie
Ernst Casimirstraat 1
3136 BA Vlaardingen

tel: 06-54795001

Extra informatie

Een goede tuin, zowel aanleg, verandering als onderhoud, begint bij de bron. Duidelijk in kaart brengen wat u wilt, dat is het begin van een succesvolle opdracht.   
Tuin innovatie, Beplanting, Tuinadvies, tuinonderhoud, tuinaanleg, hovenier, bestrating, tuin ontwerp, tuin onderhoud, hoveniers rotterdam, een tuin op maat 
Een Japanse tuin in Amsterdam 
 
Om te bepalen wat uw wensen en eisen zijn, komen we graag bij u langs. Graag horen wij persoonlijk van u wat u wilt, maar ook vooral wat u niet wilt! Hoveniersbedijf TuinInnovatie gelooft in een heldere en open communicatie, zodat wat u in gedachten heeft, ook daadwerkelijk uit onze handen komt. 
 
Na uw goedkeuring van het ontwerp, starten wij zo spoedig mogelijk met uw tuintransformatie. Tijdens dit proces houden we nauw contact met u. Op deze manier blijft u betrokken bij hetgeen wij doen met uw tuin. En mocht u vragen hebben, dan stellen wij het op prijs dat u vooral direct aan de bel trekt. Per slot van rekening gaat het om uw droomtuin! Communicatie, kwaliteit en perfectie; dat zijn de peilers van Hoveniersbedrijf TuinInnovatie 
 
 
📄Kennismakingsgesprek 
 
Wat gaan we doen in een kennismakingsgesprek? 
 
Een tuinontwerp laat u niet zo vaak maken. En wat te doen als uw tuin een oerwoud aan planten is geworden? Kan ik een klein stukje van de tuin aanpassen of alleen het terras veranderen? Allemaal vragen waar we samen proberen uit te komen in dit kennismakingsgesprek. Wij kijken of we wensen kunnen vertalen naar praktische en betaalbare oplossingen. Hebben we het gevoel dat ‘de klik’ er is dan gaan we verder. 
 
Dat kan zijn: 
 
•Tuinontwerp 
•Aanpassen van een deel van de tuin zonder ontwerp 
•Beplanting aanpassen 
•Snoeionderhoud 
•Grasonderhoud 
•etc 
 
Afspraken voor tuinonderhoud kunnen vaak tijdens het kennismakingsgesprek al gemaakt worden. Inventariseren van uw wensen en opmeten van de tuin voor een tuinontwerp kan ook wel vaak in het eerste gesprek. In sommige gevallen wordt het inventariseren ook op een later moment gedaan. 
 
Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. 
Interesse? 
 
 
📄Visie en Verantwoordelijkheid 
 
Visie en VerantwoordelijkheidHet DNA van een hovenier is van nature al groen, visie omtrent groen en verantwoordelijk omgaan met de omgeving is voor ons een gewoonten. 
 
Deze houding ten opzichte van de leefomgeving is dan ook in de hele bedrijfsvoering geïntegreerd zijn. Een manier van leven, een manier van bedrijfsvoeren. Wij nemen onze verantwoording voor de effecten die onze bedrijfsvoering heeft op mens, natuur & milieu. 
 
Hoveniersbedrijf Tuin Innovatie, werkzaam in de groensector, is naar ons idee hét bedrijf wat op dit gebied een voorbeeld en adviseur kan zijn voor velen. MVO is een proces wat verandert. Wereldwijd worden onderzoeken gedaan waardoor inzichten veranderen en wij, als bedrijf, veranderen mee. 
 
KLANTEN 
 
Een open en eerlijke concurrentie vinden wij belangrijk. Wij informeren onze klanten op een open en eerlijke manier. Bij elke keuze die in het offerte proces gemaakt wordt, worden de voor- en nadelen uitgelegd zodat de klant een oprechte keus kan maken. Wij gebruiken geen onethische middelen t.a.v. medewerkers en leveranciers om zo voordeel op onze concurrentie te krijgen. Wij willen de opdrachten alleen krijgen op basis van onze prijs/ kwaliteit verhouding. 
 
LEVERANCIERS 
 
Wij willen in principe alleen zaken doen met leveranciers die zich, net als wij, verantwoordelijk en duurzaam opstellen. Daarnaast spelen betrouwbaarheid, prijs kwaliteit, milieukeurmerken en continuïteit een belangrijke rol. In onze bedrijfsvoering maken wij dus de keus voor de leverancier met duurzame producten en diensten. Waarbij we ook zoveel mogelijk kiezen voor leveranciers in de buurt van het bedrijf of het werk waarvoor het bedoelt is zodat transport kosten tot een minimum beperkt worden. 
 
MILIEU 
 
Als hoveniersbedrijf willen we dat onze bedrijfsvoering een positief effect heeft op het milieu! Natuurlijk belasten ook wij het milieu. We hebben afval, maken gebruik van bestrijdingsmiddelen en hebben brandstof nodig voor de auto’s en machines. Wanneer je je daar als bedrijf bewust van bent, kan je daar ook bewust mee omgaan. Dat doen we dan ook! 
 
POSITIEF EFFECT MILIEU 
 
We proberen het belang van de “groene levende” tuin onder de aandacht van onze klant te brengen. Verstedelijking heeft een negatief effect op de mens, groen juist een positief effect. Bij ons geen tuinen met 100% bestrating. Groen toepassen op een slimme en doeltreffende manier zodat onze klanten een vrolijk en blij gevoel krijgen als ze in hun tuin zitten. Zo willen we een positieve bijdrage leveren aan onze leefomgeving. 
 
AFVAL 
 
Het afval wordt zoveel mogelijk gescheiden. Schoon puin, plastic potten, plastic zakken, papier, toners en cartridges, groen, grond, hout en zoden. En ja dan staat er toch die container met restafval voor de items waar nog geen oplossing voor is. Dat is de komende jaren de uitdaging….. 
 
BESTRIJDINGSMIDDELEN 
 
Gebruiken willen we ze niet meer. Ze hebben een negatief effect op het milieu en het is voor de medewerkers niet prettig om mee te werken. Vanuit de overheid is er al veel verboden maar niet alles. Geen bestrijdingsmiddelen gebruiken betekend andere oplossingen zoeken om onkruid tegen te gaan. Mooie dicht gegroeide plantvakken is er daar een van. Tussen de bestrating levert meer problemen op. Het dicht maken van voegen levert een water probleem op bij hevige regenval. Het met de hand bestrijden van onkruid is arbeidsintensief en is dus duur voor de klant. In zo’n geval willen wij nog wel round-up gebruiken. Met een speciaal apparaat (Mankar) wordt alleen het groen wat er staat aangetipt. Een minimaal gebruik van de werkzame stof. 
 
KUNSTMEST 
 
Chemisch geproduceerde kunstmesten gebruiken wij al jaren niet meer. Wij zijn, met grote tevredenheid, overgestapt op organische meststoffen. 
 
BRANDSTOF 
 
Voor onze machines gebruiken wij de bio-brandstof Aspen 2. Dit is een kant en klare tweetakt benzinemix, waaraan 2% volsynthethische olie toegevoegd is. Aspen 2 is een speciaal ontwikkelde alkylaatbenzine voor kleine luchtgekoelde tweetaktmotoren van alle merken. Aspen 2 verbrandt schoner waardoor de uitlaatgassen van tweetakt machines minder gevaarlijk voor de gezondheid zijn. Bovendien blijft de motor veel schoner, waardoor hij beter blijft presteren.