Hovenier
Calluna Tuinarchitectuur in
Vlaardingen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VCalluna Tuinarchitectuur
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Calluna Tuinarchitectuur
van der Waalsstraat 86
3132TN Vlaardingen

tel: 010-4352089

Extra informatie

Calluna Tuinarchitectuur is een gerenommeerd hoveniersbedrijf met de visie om uw tuin, werk- of woonomgeving van een optimale kwaliteit te voorzien. Het streven om een aangename plek te creëren waar u goed kunt vertoeven is van groot belang. Zo staan kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel. Met een ruim 21-jarig bestaan en 10 personeelsleden beschikt dit bedrijf over een hoge vakkundigheid. Er wordt al lange tijd met erg veel plezier gewerkt voor particulieren, bedrijven, instellingen, vve's en ministeries.   
Het team bestaat uit:  
 
•Een aan de hogeschool Van Hall Larenstein afgestudeerd tuin- en landschaps-ontwerper 
•Meerdere vakbekwame hoveniers 
•Technisch specialisten t.b.v. tuinobjecten 
 
 
Hierdoor is er een breed scala aan werkzaamheden mogelijk. Dit uit zich in professioneel ontwerpen, het aanleggen, renoveren en het onderhouden van tuinen en buitenruimtes. Aanlegwerkzaamheden m.b.t. beplantingen, gazons, bestratingen, vijvers, waterelementen, watervallen, schuttingen, pergola's, trappen, verlichting, buitenkeukens en tuinhuisjes behoren allen tot mogelijke opties. Daarnaast worden er onderhoudscontracten aangeboden waarbij uw tuin zomer- en winterklaar gemaakt kan worden. Het plegen van regulier onderhoudswerk om de verzorgdheid en kwaliteit van uw tuin of buitenruimte optimaal te houden behoort tevens tot de mogelijkheden. Voor vragen of advies kunt u vrijblijvend contact opnemen. 
 
Visie 
 
De visie van Calluna Tuinarchitectuur is om uw tuin, werk- of woonomgeving van een optimale kwaliteit te voorzien. Een tuin ziet Calluna Tuinarchitectuur als één leefomgeving met de woning. Om deze reden interpreteren wij de tuin als een verlengstuk van de woning en niet als een op zichzelf staand element. Van groot belang is om deze ruimte zo vorm te geven dat het een eigen vertrouwde omgeving wordt, een aangename plek waar u goed kunt vertoeven. Naar deze plek moet de aandacht uit gaan, maar moet u tevens tot rust kunnen komen. Om deze formulering werkelijkheid te laten worden neemt Calluna Tuinarchitectuur u mee in het ontwerpproces, waarbij u als klant centraal staat. Met deze visie, uw wensen, eisen en onze kennis zullen wij professioneel te werk gaan om een tuin of buitenruimte te creëren met een optimale kwaliteit. 
 
Werkproces 
 
Het werkproces van Calluna Tuinarchitectuur spreidt zich breed uit. Onze werkzaamheden op het gebied van tuinen en buitenruimtes beslaan het volgende.  
 
1.Ontwerpen 
2.Aanleggen 
3.Renoveren 
4.Onderhouden 
 
 
Ontwerpen 
 
Binnen het ontwerpproces zal dit bedrijf voorafgaand uw woonsituatie analyseren. Hierbij kijkt het bedrijf naar de leefomgeving van de klant. Het is van uiterst belang dat uw toekomstige tuin, werk of woonomgeving bij u past. Hiernaast staat uw programma van wensen en eisen centraal in het ontwerpproces. Dit houdt in dat de wensen en eisen op een zo goed mogelijke manier vertaald zullen worden in het ontwerp. Dit bedrijf zal adviseren bij bepaalde keuzes in het ontwerp, met suggesties komen en uitleg geven over materialen. Het ontwerp komt tot stand door uw wensen en eisen in combinatie met onze visie en kennis. 
 
Zowel ontwerpschetsen, voorlopige ontwerpen als definitieve ontwerpen kunnen wij verzorgen. De ontwerpen kunnen handmatig, maar ook digitaal worden vorm gegeven. Omdat het ontwerpen aan het begin staat van het werkproces is het uiterst belangrijk om een sterk en juist ontwerp neer te zetten als voorbereiding op de volgende stap; de aanleg. 
 
Aanleggen 
 
Het aanleggen van uw tuin of buitenruimte is een vertaling maken van het ontwerp naar de werkelijkheid. Gedurende het aanlegproces ziet u veel verandering optreden en een complete aangeklede omgeving ontstaan. Tijdens deze fase worden alle elementen op professionele wijze gerealiseerd. Zo zijn de vakbekwame hoveniers veelal bezig met het uitzetten van de lijnen, het werken met beplantingen en de aankleding van de ruimte. De hoogtes, objecten en bouwwerken worden door de technisch specialisten uitgevoerd. Op deze manier werken de verschillende disciplines binnen dit bedrijf samen met dezelfde doelstelling: het creëren van een aangename plek met een optimale kwaliteit. 
 
Renoveren 
 
Renovatieprojecten uitvoeren behoort tevens tot de opties. Dit bedragen onder andere projecten als het vervangen van uw tuinafscherming of tuinhuis, het maken van nieuwe beplantingselementen of het realiseren van een nieuwe vijver. Een andere mogelijkheid beslaat het vernieuwen of veranderen van een gedeelte van uw tuin of buitenruimte. 
 
Onderhouden 
 
Het verzorgen van de leefomgeving is van groot belang. Om de kwaliteit van uw tuin of buitenruimte te waarborgen voert Calluna Tuinarchitectuur tevens onderhoudswerkzaamheden uit. Wij bieden onderhoudscontracten aan, waarbij uw tuin zomer- en winterklaar gemaakt kan worden. Zo gaat uw tuin goed het nieuwe seizoen in. Hiernaast verzorgen wij regulier onderhoudswerk om de leefomgeving continu kwalitatief hoog te houden.