Hovenier
Rouwette Hoveniersbedrijf in
Valkenburg
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VRouwette Hoveniersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Rouwette Hoveniersbedrijf
Achelerweg 4
6301RK Valkenburg

tel: 06-16224866

Extra informatie

Wij zijn een hoveniersbedrijf en bloemenkwekerij met jarenlange ervaring. We hebben veel liefde voor het vak en persoonlijke aandacht voor de klant staat bij ons voorop. Via bovenstaande menubalk kunt u eenvoudig door de website klikken en krijgt u een goed beeld van al onze activiteiten. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.    
Wij zijn een hoveniersbedrijf voor de aanleg en onderhoud van uw tuin. We werken graag met kleinschalige projecten zowel voor particulieren als voor bedrijven. Daarbij nemen we graag de tijd om samen met de klant een plan te maken en om advies te geven. We trachten zoveel mogelijk rekening te houden met factoren als persoonlijke wensen en smaak van de klant maar ook met de geschiktheid van specifieke plantensoorten in uw tuin. Het eindresultaat moet leiden tot tevredenheid bij de klant, dat staat in ons bedrijf voorop. 
 
Onze werkzaamheden bestaan uit het maken van het ontwerp voor de complete aanleg van uw tuin inclusief beplanting, bestrating en onderhoud. Bij onderhoud mag u zaken verwachten als grasmaaien, het onkruidvrij maken van borders, het snoeien van planten en bomen en het zorgen voor bemesting van uw tuin.