Hovenier
Hoveniersbedrijf F Schimmel in
Vaassen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy

Eekterweg 51
8171NW Vaassen

tel: 06-22419873

Extra informatie

Welkom bij Frans Schimmel, Groen en Grondwerk  Frans Schimmel uit Vaassen is met al meer dan 20 jaar ervaring specialist op het gebied van grondwerk.  
Cultuurtechnische werkzaamheden, de aanleg en het onderhoud van uw grasveld of het uitvoeren van grondverzet voor Frans Schimmel, Groen en Grondwerk particulieren en gemeente behoort allemaal tot ons dienstenpakket. De werkzaamheden worden voornamelijk in een straal van ca. 30 km rond Vaassen uitgevoerd.  
 
De aanleg van een mooi grasveld, en zeker ook het onderhoud hiervan, is voor veel mensen te tijdrovend om zelf te kunnen doen. Voor Frans Schimmel is dit slechts een van de vele diensten op het gebied van grondwerk dat wij voor u uit kunnen voeren. Wij werken tevens voor hoveniers, grootgroenvoorzieners, gemeenten en sociale werkvoorzieningen. Professioneel grondwerk of de aanleg van uw grasveld, Frans Schimmel verzorgt het voor u. 
 
Diensten 
 
Cultuurtechnische werkzaamheden voor hoveniers, groot groenvoorzieners,  
werkzaamheden voor loon- en grondverzetbedrijven,  
aanleg grasveld particulier grondwerk. 
 
Specialiteiten 
 
Grondwerk, aanleg grasveld

Diensten
  • Aanleg  
  • Bemesten  
  • Egaliseren  
  • Graafwerkzaamheden  
  • Onderhoud