Hovenier
Hoveniersbedrijf Bert Stevens in
Ulestraten
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Bert Stevens
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Bert Stevens
Humcoven 11
6235NE Ulestraten

tel: 043-3648769

Extra informatie

Uw droomtuin binnen handbereik   
Laat uw tuin creëren, aanleggen en onderhouden door hovenier Stevens 
 
 
Hoveniersbedrijf Bert Stevens te Ulestraten is gespecialiseerd in complete tuinaanleg. Van ontwerp tot aanleg en onderhoud van uw tuin, voor particulieren en bedrijven. Hovenier Stevens biedt het complete tuinpakket voor tuinen in de omgeving van Ulestraten en de gemeente Meerssen. Een tuin moet verrassen, boeien en inspireren. Uw tuin moet niet alleen naadloos aansluiten op de architectuur van uw woning, u wilt dat uw wensen en uw karakter erin terugkomen. Daarnaast wilt u natuurlijk van uw tuin genieten op elk moment en in elk seizoen van het jaar. Hoveniersbedrijf Stevens zorgt er voor dat u altijd van uw tuin kunt genieten. 
 
Een tuin die bij u past 
 
Breng eens een bezoek aan hoveniersbedrijf Bert Stevens in Ulestraten (Limburg). Hier kunt u zich, al bladerend door fraai geïllustreerde documentatiemappen, laten adviseren over de meest uiteenlopende tuinontwerpen en mogelijkheden. 
 
Wij helpen u graag met al uw tuinwerkzaamheden in en rondom Ulestraten en de gemeente Meerssen.  
Wij zijn gespecialiseerd in: 
 
•tuinaanleg 
•tuinonderhoud 
•bestrating 
•tuinadvies 
•tuinontwerpen 
•tuinrenovatie 
 
 
Gegarandeerd naar wens 
 
Hoveniersbedrijf Bert Stevens garandeert u: 
 
•Goed opgeleide vakmensen met veel ervaring 
•Goede communicatie en een eerlijk tuinadvies op maat 
•Juiste vertaling van uw wensen 
•Garantie op producten 
 
 
Tuinontwerp  
 
Is het tijd voor een nieuwe tuin, geheel ontworpen en aangelegd naar uw wensen? Bijvoorbeeld een zonnig (dak)terras, een mooie vijver of een gezellig tuinhuisje? De mogelijkheden zijn oneindig en alles is bespreekbaar. Bij Hoveniersbedrijf Bert Stevens maken wij dit allemaal mogelijk voor u. Wij vertalen uw tuinwensen in een tuinontwerp, zodat u die mooie tuin krijgt die u voor ogen heeft. Het is ook mogelijk om uw eigen ontwerp aan te leveren. Bel voor een afspraak 043 364 87 69 of mail ons. 
 
Hovenier Bert Stevens in Ulestraten. Hovenier voor uw tuinwerkzaamheden in Limburg 
Tuinaanleg en renovatie 
 
U wilt natuurlijk altijd graag kunnen genieten van uw tuin. Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of kunt u nu niet optimaal profiteren van uw tuin en kan deze wel een verandering gebruiken? Heeft u al mooie tuinplannen of wilt u totaal iets nieuws? Besteedt u dit graag uit en laat u de uitvoering liever door een professionele hovenier doen? Bij hoveniersbedrijf Bert Stevens uit Ulestraten zit u dan goed. Geef het werk uit handen! Wij zorgen ervoor dat uw tuin er (weer) prachtig uitziet.  
 
Hoveniersbedrijf Bert Stevens, tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud 
Tuinonderhoud 
 
Als u een mooie tuin heeft dan weet u ook dat tuinwerkzaamheden zoals snoeien, het maaien van uw gazon, bemesten van planten, het terras reinigen en onkruid wieden steeds terugkeren. In uw vrije tijd wilt u het liefst lekker in uw stoel van de tuin kunnen genieten. Heeft u niet genoeg tijd of niet de juiste kennis voor tuinonderhoud? Neem dan nu contact op. Wij verzorgen graag het onderhoud van uw tuin zodat u zorgeloos kunt genieten. 
 
 
De mogelijkheden zijn oneindig 
 
Een goed doordacht tuinontwerp vormt natuurlijk de basis van een goed aangelegde tuin. Wij maken het tuinontwerp graag voor u of samen met u. Het is ook mogelijk om een eigen ontwerp aan te dragen. Bij het aanleggen van uw tuin ligt de focus op kwaliteit. Dat ziet u terug in ons vakmanschap en in de materiaalkeuze. Wij leggen uw tuin zo aan dat u er nog jarenlang plezier van heeft. 
 
Waarom hoveniersbedrijf Bert Stevens? 
 
•Maatwerk 
•Eerlijk advies 
•Ruim 20 jaar werkervaring 
•Kwaliteit en deskundigheid 
•Juiste vertaling van uw wensen 
•Zorgeloos genieten van uw tuin 
•Betrouwbaar 
 
 
Ontwerp, aanleg of onderhoud 
 
 
Aanleg 
 
De aanleg of renovatie van uw tuin pakken wij grondig aan. Wij verzorgen alles om uw tuin compleet te maken en af te leveren zoals afgesproken. Daarnaast wordt er, zo nodig, ook rekening gehouden met samenwerking met andere partners.  
 
Tuinwerkzaamheden 
 
De werkzaamheden aan uw tuin worden tot in de puntjes verzorgd. Wij garanderen een perfecte tuinaanleg. Hierbij maken we gebruik van een tuinontwerp, zodat de benodigde materialen voor uw tuin ingekocht kunnen worden. Als uw tuin af is, verzorgen wij nog verschillende tuinwerkzaamheden zodat u optimaal van uw tuin kunt genieten. Het afvoeren van eventueel afval verzorgen we natuurlijk ook voor u. Laat het aanleggen van uw droomtuin met een gerust hart aan ons over. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.