Hovenier
Hovenier Passewaay in
Tiel
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHovenier Passewaay
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hovenier Passewaay
Kruisstraat 5/A
4007PC Tiel

tel: 0344-611122

Extra informatie

Welkom bij de Passewaay Hoveniers    
Uw tuin moet natuurlijk uw eigen "hof van eden" zijn. Gemaakt naar uw eigen inzicht en wensen. Een goede hovenier tevens tuinontwerper, is hierbij een geweldige steun en wel zo dat hij uit eigen ervaring veel kan bijdragen aan uw wensen. Hij weet namelijk wat er bij u mogelijk is. Heeft u een donkere tuin (weinig zon) of een lichte tuin (veel zon), een goede hovenier weet welke beplanting er mogelijk is. Wij van Passewaay Hoveniers kunnen u hierbij van dienst zijn. Wij verzorgen een tuinontwerp waarin al uw wensen zijn ingepast. 
 
Wij verzorgen voor u een ontwerp naar plattegrond en nemen daarin al uw wensen mee. Daarnaast wordt er een uitgebreid en doordacht beplantingsplan opgestelt uw wensen worden daarin meegenomen en met ons inzicht. Dit geheel wordt na uw goedkeuring en eventuele wijzigingen ook door ons uitgevoerd, zodat wij al op de hoogte zijn van al uw wensen en niet alleen een ontwerp uitvoeren. 
 
Om ons diensten pakket sluitend te maken, kunt u uw tuin ook door Passewaay Hoveniers laten onderhouden zodat u er alleen nog maar van hoeft te genieten. Al onze diensten kunt u natuurlijk ook apart aanroepen. heeft u interesse neem dan contact met ons op.