Hovenier
Gerritsen Hoveniers in
Strijen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VGerritsen Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Gerritsen Hoveniers
Keizersdijk 141
3291CD Strijen

tel: 078-6762102

Extra informatie

U beschikt over een stuk grond en daar moet iets mee gebeuren. Maar wat? Er zijn tientallen, misschien wel honderden mogelijkheden. Echter, waar 't om gaat is: aan welke mogelijkheid gaat u 't meeste plezier beleven.   
Wie in ons landje om zich heen kijkt, ziet maar weinig tuinen die "eruit springen". Dat hoeft ook niet, maar 't kàn wel. Heel veel mensen weten echter niet, dat hun tuin veel en veel meer aan hun wensen en leefgewoonten kan worden aangepast. Dat ze een tuin zouden kùnnen hebben, waar zij veel en veel meer plezier aan zouden beleven. 
 
Hoe komt dat? 
 
Wel, ieder z'n vak. U kiest een schilderij, maar u schildert toch niet? 
U kiest een auto, een geluidinstallatie, een bankstel, maar u ontwerpt dat toch niet zelf? 
U kiest de films die u kijken wilt, maar u regisseert de films toch niet? 
 
Met tuinen ligt het wel iets eenvoudiger: het ontwerpen doen we samen. In vertrouwd overleg. Het aanleggen en onderhouden wellicht ook eens. Maar wij zullen u kunnen laten zien wat er allemaal mogelijk is. Want dan kunt u kiezen uit mogelijkheden waar u wellicht nog niet een van hebt kunnen dromen. 
 
Daar begint onze taak als goede hoveniers!