Hovenier
Hortulanus Tuinontwerpen in
Steenwijk
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHortulanus Tuinontwerpen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hortulanus Tuinontwerpen
Dieptol 151
8332BM Steenwijk

tel: 0521-381007

Extra informatie

De uil   
Mijn logo is een uil op een potlood. Ik heb hem zelf getekend en voor een uil gekozen omdat ik het een prachtige vogel vind. De uil wordt vaak gezien als een slimme en wijze vogel. De uil staat dan ook symbool voor mijn ontwerpideeën en beplantingsplannen. Het potlood symboliseert de tekeningen die ik maak al gaat dat nu met de computer. Mijn uiltje heeft net als echte uilen grote goed herkenbare ogen u heeft hem misschien wel eens voorbij zien gaan op mijn bedrijfswagen. 
 
Bedrijfsnaam 
 
"Hortulanus" is latijn voor tuinman en een verzamelnaam voor alles wat met de tuin te maken heeft. Een hortulanus is ook wel een aanduiding van iemand die is belast met het technische beheer van een botanische tuin. De functie van hortulanus is enigszins vergelijkbaar met de functie van een conservator bij een museum.