Hovenier
Hoveniersbedrijf De Loohoeven in
Standdaarbuiten
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf De Loohoeven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Hoveniersbedrijf De Loohoeven
Kreekdijk 12
4758TN Standdaarbuiten

tel: 0165-311695

Extra informatie

Hoveniersbedrijf De Loohoeven is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van de meest veelzijdige tuinen. Deel uw tuinwens met ons en wij maken het beeldend voor u. Niet voor niets staat De Loohoeven met zijn inspirerende leiding midden in de tuinmarkt.    
Naast het aanleggen van tuinen heeft De Loohoeven zich de afgelopen 7 jaar gespecialiseerd in allerlei soorten schuttingen en tuinpoorten. Deze worden met alle zorgvuldigheid met de hand gemaakt in eigen werkplaats. Ook op het gebied van betonschuttingen en het ontwerpen en bouwen van uw schuur of overkapping heeft De Loohoeven een breed assortiment. Dit varieert in enkelzijdig of dubbelzijdige betonschuttingen of in zijn geheel betimmert met potdekselplanken.  
 
De Loohoeven onderscheid zich met andere hoveniersbedrijven door zijn vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarnaast kunnen wij u een totaal pakket aan diensten leveren zoals het bouwrijp maken van uw project, ontwerpen en aanleggen van uw tuin het plaatsen van uw schutting en schuur/berging. 
 
Werkwijze van de Loohoeven 
 
De Loohoeven heeft als doel dat de klant tevreden is met wat wij leveren en uitvoeren. Hoe doen wij dat? 
 
Wij zijn erin geslaagd om in de afgelopen 6 jaar 2 nieuwe showrooms te openen waar u met eigen ogen alle mogelijkheden en ideeën op kunt doen voor uw schutting en schuren. Daarnaast kunnen wij u alle mogelijke materialen leveren voor in en om uw tuin .Zoals tegels,stenen, grind, gras, kunstgras, vlonders van hardhout of composiet. Wij gaan er van uit dat u eerst de materialen, kleuren en toepassingen wil zien voordat u overgaat tot koop. Alle houten schermen en poorten en tuinhekjes worden met de hand gemaakt in eigen werkplaats. Dat betekend dat u iedere gewenste dikte hout een scherm kunt laten maken. Maar ook breedte van de poort is afhankelijk van uw wens. Ook hierin is een gedegen advies in veel gevallen altijd prettig. 
 
Wij gaan als volgt te werk: 
 
Wanneer u bij ons in de showroom langs komt staat er een vakbekwaam team voor u klaar om u te helpen met uw keuze. Wanneer u geïnteresseerd bent kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u verzorgen. Wanneer u besluit uw aankoop te doen komen wij bij u inmeten om niet voor verassingen te staan.