Hovenier
De Roo Drente BV Hoveniers in
Stadskanaal
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VDe Roo Drente BV Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
De Roo Drente BV Hoveniers
Ampereweg 6
9503GS Stadskanaal

tel: 0599-612852

Extra informatie

Groenvoorziening A.J. van der Werf B.V. is een bedrijf met circa 50 werknemers dat zich voornamelijk bezighoudt in de groenvoorzienings- en hovenierssector.   
Familiebedrijf 
 
Wij zijn een familiebedrijf dat inmiddels alweer de derde generatie aan het roer heeft. In 1994 nam de huidige directie het stokje over. Op dat moment waren er acht mensen werkzaam. Destijds werden er voornamelijk werkzaamheden in de groenvoorziening verricht. Hierbij moet men denken aan grootschalig onderhoud, zoals cultuurtechnisch werken, bermbeheer, het opschonen van watergangen, etc. In die tijd hadhet bedrijf een tiental opdrachtgevers, die vooral bestonden uit overheidsinstanties zoals Rijkswaterstaat, provincies en gemeentes. 
 
 
Activiteiten 
 
Al meer dan 75 jaar verzorgen wij groen én grijs voor opdrachtgevers uit alle sectoren: profit en non-profit. 
 
We verzorgen onder andere de buitenruimtes van bedrijven, instellingen en gemeenten in ontwerp, aanleg en onderhoud. Want ook in een bedrijfsmatige omgeving is goed verzorgd groen onmisbaar: als bijdrage aan een fijne werkomgeving én als visitekaartje. Door onze ervaring met de aanleg van bedrijfstuinen weten wij sfeer, praktisch gebruik en onderhoudskosten naadloos op elkaar af te stemmen. En niet alleen uw groen is bij ons in goede handen: ook voor het grijs hebben wij de benodigde kennis en mankracht in huis. Zo verzorgen we grondwerk, riolering en waterbouwkundige werken voor onder andere gemeenten, bedrijven, woningcorporaties en particulieren. Voor die laatste groep: onze particuliere opdrachtgevers, verzorgen we bovendien tuinontwerp, -aanleg en onderhoud. 
 
Sinds 2004 zijn wij officieel partner van Heem, een bedrijf dat een groene revolutie teweeg wil brengen in Nederland door het terugbrengen van zoveel mogelijk oorspronkelijke begroeiing. Heem vindt dat groen een eenheidsworst is geworden en wil de veelkleurigheid van het landschap terugbrengen. Het bedrijf adviseert hoveniersbedrijven over het toepassen van duurzaam inheems groen. Als partner van Heem hebben wij sinds 2004 al tal van natuurontwikkelingsprojecten uitgevoerd. Ook voor ecologisch groenbeheer kunt u dus bij ons terecht.