Hovenier
Hagedoorn Hoveniersbedrijf in
Sprundel
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHagedoorn Hoveniersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hagedoorn Hoveniersbedrijf
Struikhei 35
4714VC Sprundel

tel: 06-51027286

Extra informatie

Hagedoorn Hoveniersbedrijf is in 1999 in Zegge begonnen en is inmiddels verhuisd naar het nieuwe bedrijfspand te Sprundel. Het bedrijf is een eenmanszaak waardoor een persoonlijke band ontstaat tussen hovenier en desbetreffende klant.  Hagedoorn Hoveniersbedrijf werkt met gereedschap en machines die aan alle veiligheidsmaatregelen voldoen waardoor het bedrijf iedereen tot zijn of haar dienst kan zijn. Zowel voor particulier als bedrijf en instelling. 
Hagedoorn Hoveniersbedrijf is aangesloten bij de Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG).  
Dit betekent dat U dit een extra garantie geeft voor het werk wat wordt geleverd. Omdat we aangesloten zijn bij deze vereniging betekent dit ook dat wij U vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit kunnen bieden. Hoveniersbedrijf Michel Hagedoorn beschikt over de benodigde vakdiploma's, vergunningen en licenties.