Hovenier
Hoveniersbedrijf Leermakers in
Sint oedenrode
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Leermakers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Leermakers
DE LEIJERWEG 6
5491 TK Sint oedenrode

tel: 0413-472045

Extra informatie

Hoe werken we?   
Ons werk is het adviseren over, ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. We gaan uit van het principe dat een tuin niet altijd nieuw hoeft te worden aangelegd. Goed snoeiwerk, bemesten en waar nodig renovatie van uw huidige tuin kan al voor extra tuinplezier zorgen. De aanleg van een nieuwe tuin kan bijvoorbeeld de volgende stap zijn. We beoordelen tuinaanleg als een proces in fasen afhankelijk van hoe de situatie is. U bent immers geholpen met een gedegen advies en begeleiding. Het voordeel van onze manier van werken is dat u uw investering kunt spreiden zoals het ú uitkomt.  
 
Samen ontwerpen 
 
Waar wij ons altijd sterk voor maken is om samen met u de ideale tuin te ontwerpen. We waarderen juist uw wensen, ideeën en enthousiasme en helpen u met onze inbreng en deskundigheid. Kleine tuinen, middelgrote tuinen, grote en speciale tuinen: op elk terrein kunnen we u van dienst zijn. 
 
We hebben een vaste groep trouwe afnemers in grote delen van Nederland en verwelkomen u graag als nieuwe opdrachtgever. Het zou geweldig zijn om te laten zien wat we voor u in huis hebben.