Hovenier
's Gravemade Hoveniers in
Schoonhoven
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
V's Gravemade Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
's Gravemade Hoveniers
Lopikerweg 1A
2871 AT Schoonhoven

tel: 06-48315735

Extra informatie

Stel:   
•U wilt uw tuin of een gedeelte ervan (opnieuw) inrichten, maar u komt niet toe aan de uitvoering ervan.  
•U hebt bepaalde ideeën en wensen, maar nu wilt u deze samengesmeed hebben tot een mooi kloppend plan.  
•U wilt uw tuin mooi onderhouden, maar het ontbreekt u aan specialistische kennis en tijd.  
 
Hoveniersbedrijf ‘s Gravemade biedt u het antwoord op iedere vraag die u stelt op het gebied van tuinontwerp, aanleg en -onderhoud.  
 
Werkzaamheden 
 
 
Alles wat maar voorkomt bij de aanleg of het onderhoud van uw tuin behoord tot mijn vakgebied. 
 
Hierbij kunt u denken aan ontwerp, aanleg, onderhoud, tuinrenovatie, bestrating, vlonders, erfafscheiding, damwand/beschoeiing, verlichting, beregeningsinstallaties, vijvers en beplanting.  
 
Bladert u eens door de foto’s om een impressie te krijgen van deze werkzaamheden. Voor al deze werkzaamheden kan ik voor u een gespecificeerde offerte maken. 
 
Denkt u hierbij ook eens aan het onderhoud van uw tuin. Om uw tuin in een goede conditie te houden is onderhoud een vereiste. Ik kan hiervoor een onderhoudsofferte maken voor bijv. een voor- en najaarsbeurt, maar ook kan ik de gehele verzorging van uw tuin op mij nemen, zodat u het hele jaar door optimaal van uw tuin kunt genieten. 
 
Om al deze werkzaamheden op een professioneel niveau uit te kunnen voeren ben ik uitgerust met de juiste gereedschappen en machines. Op de foto ziet u een greep uit mijn assortiment. Ik werk nauw samen met goed geschoolde vakmensen. Deze mensen zijn allen zelfstandige ondernemers. Ik kies bewust voor het inhuren van derden, omdat ik hierdoor heel efficiënt mensen in kan zetten op de momenten dat ik ze nodig heb. Tevens zijn het mensen die van aanpakken weten en een gezonde werkinstelling hebben. Hierdoor vormen we een goed op elkaar ingespeeld team dat alles voor elkaar krijgt. 
 
Kortom, heeft u een wens? Dan kijk ik samen met u naar een oplossing die het beste bij u en uw tuin past, want alles is mogelijk.