Hovenier
Hoveniersbedrijf Martijn Buld in
Ruinerwold
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Martijn Buld
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Tuin(en)
Oppervlakte tuin
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

Hoveniersbedrijf Martijn Buld
Wolddijk 66
7961NC Ruinerwold

tel: 06-12786635

Extra informatie

In uw tuin komt de natuur écht dichtbij. Het is een plek om heerlijk te vertoeven. Van de vroege uurtjes tot laat in de avond. Omgeven door fraaie, bloeiende beplanting vormt de tuin de groene buitenruimte van uw woning. Een ideale plek om te ontspannen. Beleef de vier seizoenen in uw eigen droomtuin!   
Hoveniersbedrijf Martijn Buld verstaat de kunst om vorm te geven aan al uw tuinwensen. Sinds de oprichting in 2002 zijn tal van tuinprojecten gerealiseerd in Noord-Nederland. Van strakke, moderne tuinen tot romantische boerderijtuinen: Martijn en zijn team hebben een passie voor tuinen! 
 
Hoveniersbedrijf Martijn Buld kan het volledige groentraject verzorgen: van creatief tuinontwerp tot en met de zorgvuldige aanleg, ook van de (sier)bestrating. Het tuinonderhoud is bij ons eveneens in prima handen. De professionele werkwijze krijgt meerwaarde door de persoonlijke aandacht.

Specialiteit
  • Bestrating  
  • Boomverzorging


Diensten
  • Aanleg  
  • Onderhoud  
  • Ontwerp