Hovenier
Hoveniers Jonkers in
Rossum
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniers Jonkers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Hoveniers Jonkers
Burg van Randwijckstraat 86/B
5328AV Rossum

tel: 06-51986933

Extra informatie

Tuinontwerp door Hoveniers Jonkers   
Welke tuin past bij uw woning of uw bedrijf? Een speelse tuin, een strakke tuin, een landschapstuin? Een goed tuinontwerp begint met een oriënterend gesprek. Dat voeren wij het liefst op de betreffende locatie. Daardoor krijgen we meteen een goede indruk van uw bedrijf en van de afmeting, ligging en omgeving van de tuin. 
 
Tuinaanleg door Hoveniers Jonkers 
 
Bent u tevreden over het tuinontwerp en onze scherpe offerte voor de tuinaanleg? Dan zetten wij het ontwerp vakkundig om in werkelijkheid. Hiervoor maken we een strakke planning. Onze afspraken zijn helder en u weet exact wat de kosten zijn. Voor elke discipline zetten we onze specialisten in. Of het nou gaat om grondwerk, waterbouwkundig werk, beregening, verlichting, bestrating of beplanting. De juiste professional op de juiste plaats zorgt voor het beste resultaat: uw droomtuin. 
 
Tuinonderhoud door Hoveniers Jonkers 
 
Tuinonderhoud is een specialiteit van Hoveniers Jonkers. Vakkundig voeren we het reguliere onderhoud, de voorjaarsbeurt, de zomerbeurt, de najaarsbeurt en de winterbeurt uit. Zo blijven bomen, struiken, planten, gazons en bestrating in topconditie. Wilt u er zeker van zijn dat uw bedrijfstuin er het hele jaar door verzorgd bijligt? Sluit dan een onderhoudscontract met ons af. 
 
Tuinrenovatie door Hoveniers Jonkers 
 
Kon de natuur seizoenenlang haar gang gaan in uw tuin? Grote kans dat bomen inmiddels al het licht wegnemen, dat struiken de overige beplanting overwoekeren en de bestrating hier en daar is weggezakt. Tijdens een tuinrenovatie herstellen, vervangen of veranderen wij onderdelen van uw tuin. We scheppen orde in verwilderde tuinen. Ook keurig onderhouden tuinen vragen soms om vernieuwing. Bijvoorbeeld omdat de kinderen het huis uit zijn, omdat u minder tijd heeft om te tuinieren of simpelweg omdat u er op uitgekeken bent. 
 
 
Enkele specialisaties van Hoveniers Jonkers 
 
  • Boomverzorging 
  • Groenvoorziening 
  • Tuinarchitectuur 
  • Poelen 
  • Wellness 
  • Vijvers en waterpartijen 
  • Zwemvijvers en zwembaden 
  • Schroeffunderingen 
 
 
Specialist in boomverzorging 
 
Bomen zijn de trots van uw tuin, als ze tenminste gezond zijn. Zijn ze ziek of verwaarloosd, dan kunnen ze een gevaar voor hun omgeving vormen. Het is dus van groot belang dat uw bomen de juiste verzorging krijgen. Onze boomverzorgingsspecialisten weten als geen ander hoe en wanneer een gezonde of zieke boom het beste behandeld kan worden. 
 
Inspiratie 
 
Een ervaren hovenier is ook een bron van inspiratie. De keuze in tuininrichting, tuinstijlen, beplanting en bestrating is eindeloos. Grote kans dat u door de bomen het bos niet meer ziet. 
 
Dan biedt een vrijblijvende afspraak met één van onze tuinspecialisten uitkomst. Aan de hand van uw wensen, het formaat en de ligging van uw tuin, de bouwstijl van uw huis of kantoor, de omgeving, de grondsoort en de tijd die u wilt besteden aan onderhoud geven we advies en tips.