Hovenier
Hoveniersbedrijf Buitensfeer Tuinen VOF in
Rijswijk
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Buitensfeer Tuinen VOF
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Buitensfeer Tuinen VOF
Ieplaan 159
2282CZ Rijswijk

tel: 070-3255981

Extra informatie

De tuin is tegenwoordig niet alleen een verlengstuk van de woning maar ook van het leven. Het drukke leven waarin werk veelal het grootste deel van de dag bekleedt. Wij adviseren u een oase aan rust te creëren in uw tuin, balkon of patio. De harmonie wordt optimaal waardoor u in uw tuin, balkon of patio de huiselijke sfeer terugvindt. Op onze site vindt u de passie terug waar wij al jaren mee in de tuin werken. Voor vragen of inlichtingen kunt u altijd contact met ons opnemen.   
In de wintermaanden december, januari en februari is onze showroom gesloten. De werkaamheden in de tuin vinden normaal plaats. Bel of mail ons gerust voor een afspraak of informatie. 
 
De visie die wij gebruiken bij het opbouwen van het ontwerp; 
 
•luisteren, vragen en vertalen 
•harmonie, balans en sfeer 
•genieten, ontspannen en beleven 
•uitdaging, creativiteit en functionaliteit 
 
Een goed ontwerp begint bij het vinden van de juiste balans tussen uw wensen, het persoonlijk wonen en de vormtaal van de woning. Al deze onderdelen worden vertaald in een creatief, harmonieus ontwerp waarbij ervaring en plezier een belangrijk rol spelen.  
 
 
creatie 
 
Voor kleine en grote opdrachten, particulieren en bedrijven, VVE's, kinderdagverblijven, architecten en/of kunstenaars. Buitensfeer tuinen gaat geen uitdaging uit de weg en vindt niets te gek. 
 
Met uiterste zorg, passie, kwaliteit en plezier voeren wij de werkzaamheden uit. Na oplevering van het project vindt u de juiste ambiance tussen u en de tuin, balkon, patio of atrium. 
 
 
Groen 
 
" SAMEN MET DE NATUUR" 
 
is ons uitgangspunt. 
 
Wij houden zoveel mogelijk rekening met het milieu, de vogels, insekten, de keuze en het snoeien van de beplanting. 
 
Met gespecialiseerd onderhoud van de tuin kunt u het beste uit de tuin halen. Van ons personeel kunt u betrokkenheid en deskundigheid verwachten. 
 
Bij het onderhoud van uw tuin kunt u denken aan tuinonderhoud op afroep maar ook voor jaarcontracten met periodiek, maandelijks of wekelijks onderhoud.