Hovenier
GroenRijk 't Haantje Hoveniers in
Rijswijk
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VGroenRijk 't Haantje Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
GroenRijk 't Haantje Hoveniers
Haantje 25d
2288CX Rijswijk

tel: 015-2126359

Extra informatie

GroenRijk 't Haantje (Rijswijk)   
GroenRijk 't Haantje is een zeer eigentijds en compleet tuincentrum in Rijswijk met ouderwetse normen en waarden op het gebied van vakkennis, kwaliteit en service. Eigenlijk een flink aantal speciaalzaken onder één dak. Vol inspiratie om de tuin, dakterras of balkon in te richten. Ook voor sfeer binnenshuis. Overzichtelijke presentatie. Prima parkeergelegenheid. Met zijn 80-jarig bestaan is ons familiebedrijf een betrouwbare Partner-in-Tuinzaken gebleken! 
 
De GroenRijk-hoveniers 
 
GroenRijk 't Haantje voor al uw tuinaanleg en tuinonderhoud. Zowel bij particulieren als bij bedrijven. Onze meerwaarde zit in onze vakkennis en jarenlange ervaring. De op uw wensen toegesneden offerte is vrijblijvend en kosteloos. Wij hebben al veel tuinen in en om Rijswijk een complete metamorfose gegeven. 
 
BloemRijk 
 
Bloemwerk voor alle gelegenheden. Kiezen uit een groot assortiment boeketten of bloemstukken. Of liever een speciaal boeket of bloemstuk laten opmaken. Van trouw- tot rouwbloemwerk. Modern tot klassiek. Bedrijfsabonnementen. Hydrokultuurbeplanting. Workshops. Bestellingen in binnen- en buitenland via Topbloemen. Wij accepteren ook de bloemencadeaubon (van Topbloemen). De bloemisten van GroenRijk 't Haantje helpen u graag verder. 
 
Klantenkaart 
 
Met de GroenRijk 't Haantje klantenkaart kunt u sparen voor korting op het gehele assortiment. Ook wordt u op de hoogte gehouden van diverse acties, aanbiedingen en activiteiten d.m.v. een digitale nieuwsbrief. 
 
 
Hoveniersafdeling 
 
Tuinaanleg en tuinonderhoud, zowel bij particulieren als bij bedrijven. Grote én kleine klussen. Met hoveniersadvies-op-maat biedt de GroenRijk-hovenier talloze mogelijkheden om een tuin, balkon of terras in te richten. De meerwaarde van de GroenRijk-hovenier zit in zijn vakkennis en zijn vele jaren ervaring. Het eerste contact en de hieruit voortvloeiende offerte is vrijblijvend en kost niets! 
 
De GroenRijk-hovenier maakt gebruik van het brede assortiment tuinmaterialen en tuinaccessoires van het GroenRijk-tuincentrum. Van aarde tot bestrating. Van boom tot vijver. Van gazon tot schutting. Van beplanting tot tuinverlichting. 
 
Zo is kwaliteit verzekerd en worden kosten bespaard.