Hovenier
Lout Huijbregts Hoveniers in
Reusel
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VLout Huijbregts Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Lout Huijbregts Hoveniers
Horselaar 27
5541 GB Reusel

tel: 06-53481676

Extra informatie

Hoveniersbedrijf Lout Huijbregts   
De doelstelling van Hoveniersbedrijf Lout Huijbregts is om u te helpen met uw tuin, of het nu gaat om advies, een onderhoudsbeurt, een renovatie, een nieuw tuinontwerp of de aanleg van een complete tuin. U kunt bij ons terecht voor alles wat met uw tuin te maken heeft van A tot Z. 
 
Over Lout Huijbregts 
 
Het was meteen duidelijk dat ik hovenier wilde worden. Ik heb de opleiding voor hovenier succesvol afgerond en ben daarna bij een hoveniersbedrijf gaan werken. Na dit 5 jaar met veel plezier te hebben gedaan heb ik de stap genomen en een eigen hoveniersbedrijf gestart in Reusel. 
 
Hoveniersbedrijf Lout Huijbregts 
 
Lout Huijbregts is een vakbekwaam hovenier en pakt alles aan, of het nu gaat om een kleine stadstuin of een uitgestrekte landelijke tuin, hij staat voor u klaar! De eisen en wensen van klanten kunnen verschillend zijn, maar het streven is bij iedere opdracht een met zorg ontworpen tuin, die nauwkeurig is aangelegd. 
 
 
Uw hovenier in de Kempen 
 
Lout Huijbregts heeft de opleiding voor hovenier succesvol afgerond en is daarna bij een hoveniersbedrijf gaan werken. Na dit 5 jaar met veel plezier te hebben gedaan heeft Lout de stap genomen om een eigen hoveniersbedrijf te beginnen in Reusel. Inmiddels zijn we een mooi groeiend bedrijf. 
 
Ons hoveniersbedrijf is gespecialiseerd in boomverzorging  
 
Boom verzorging is een breed begrip. Simpel uitgelegd is het niet meer dan het planten van bomen op een geschikte plek en daarna de boom begeleiden naar het uiteindelijke doel. En soms het verwijderen van bomen. Bij aanplant van een boom is het belangrijk dat de standplaats goed voorbereid word. Dit omdat in 75% van de gevallen van gebreken/afwijkingen aan een boom de oorzaak in de bodem te vinden is. Ook bij bestaande bomen is dit het geval. 
 
Daarom word er altijd eerst een controle gedaan. Visual Tree Assissment (VTA) is de controle die dan word uitgevoer. Bij deze controle worde gekeken naar de zichtbare gebreken/afwijkingen van een boom, je kunt hierbij denken aan zwammen op de stam, groeiafwijkingen, veel afgestorven takken etc. De boom word dan beoordeeld als: Veilige boom, Risico boom of Attentie boom. Na de controle word een plan van aanpak gemaakt. dit kan bestaan uit standplaats verbetering, snoei, verder onderzoek, velling van de boom. 
 
Bij Hoveniersbedrijf Lout Huijbregts kun je terrecht voor : aanplant van bomen, verplanten van bomen, rooien van bomen, VTA controle, snoeien van bomen, standplaats verbetering, uitgebreide boom inspecties, vellen en het verwijderen van de stronken en het hout/snoeiafval. Ook het verwijderen van bomen op moeilijke standplaatsen, denk aan plaatsen waar de boom niet kan vallen maar stuk voor stuk afgebroken moet worden. Hout en snoeiafval kunnen worden afgevoerd of ter plaatsen worden versnippert en op kachelhout formaat gezagen worden. 
 
De Kapvergunning: Hoveniersbedrijf Lout Huijbregts weet wanneer er een kapvergunning nodig is om een boom te verwijderen, deze zorg kan u dan ook door ons uit handen worden genomen.