Hovenier
WaardKracht | Arie van der Ree in
Puttershoek
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VWaardKracht | Arie van der Ree
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
WaardKracht | Arie van der Ree
Singel 12
3297 BV Puttershoek

tel: 078 3030270

Extra informatie

WaardKracht   
WaardKracht hoveniers wordt vertegenwoordigd door Arie van der Ree. Arie heeft ruim 20 jaar ervaring in het adviseren, ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Sinds begin 2012 is WaardKracht uw hovenier partner voor het advies & ontwerp, de aanleg en/of het onderhoud van uw tuin.  
 
WaardKracht richt zich zowel op particulieren als op de zakelijke markt in de omgeving van de Hoeksche Waard. Wij leveren uitsluitend maatwerk. Dat betekent dat we ons eerst verdiepen in de gebruiker(s) en uw wensen (en eventuele eisen), zonder gebruik te maken van bestaande ideeën. Dat maakt iedere tuin die WaardKracht ontwerpt of oplevert uniek. Wij zijn niet voor niets “natuurlijk betrokken”: het is voor ons heel logisch om betrokken te zijn bij de mensen die van de tuin gaan genieten. Zo creëren we in samenspraak met u met aandacht en plezier uw tuin, zodat u daarvan optimaal kunt genieten. 
 
Kenmerkend voor WaardKracht: 
 
persoonlijk: uw plezier in de tuin staat bij ons voorop 
vakmanschap: perfecte tuin afleveren is vanzelfsprekend 
afspraak is afspraak: u kunt te allen tijde van ons op aan 
ervaren: plantenkennis* is één van onze specialismen 
 
* planten zijn net mensen en hebben allemaal hun eigen wensen. De ene plant houdt van schaduw, de andere van zon. Sommige planten houden van schrale zandgrond, anderen juist van een voedingsrijke bodem. Niet alle planten kunnen elkaar verdragen of passen bij elkaar. Plantenkennis is dus van wezenlijk belang bij het ontwerpen en aanleggen van een tuin.