Hovenier
Reynders Tuindesign & Styling Ves in
Panningen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VReynders Tuindesign & Styling Ves
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Reynders Tuindesign & Styling Ves
Industrieterr Panningen 40/A
5981NK Panningen

tel: 077-3075199

Extra informatie

EEN HOVENIERSBEDRIJF MET OOG VOOR KWALITEIT    
Wij durven het gerust te stellen. Wij zijn een hoveniersbedrijf dat kwaliteit belangrijk vindt. En kwaliteit begint niet bij het ontwerp of bij het aanleggen van een tuin. Kwaliteit begint met een eerlijk advies mét kennis van zaken, geen verkooppraatjes!  
 
Daar willen wij ons als hoveniersbedrijf in onderscheiden! 
 
Waarom zou je een boom die scheef staat, vervangen als het ook mogelijk is om deze recht te zetten? Weet je zeker dat je een siertuin wilt aanleggen als de kinderen pas net naar de basisschool gaan en juist in deze periode behoefte hebben aan speelruimte in de tuin? Of hoe kan ik de tuin zo veranderen dat het minder inspanning kost zonder in te leveren op de schoonheid ervan? 
 
Wij denken met u mee! Daar begint onze kwaliteit! 
 
Hoveniersbedrijf met kwaliteit 
 
Natuurlijk doen we als hoveniersbedrijf meer dan meedenken. We hebben een zeer goede naam opgebouwd met zowel het ontwerpen van tuinen als het aanleggen van tuinen. Onze ontwerpen zijn zelfs internationaal gerealiseerd.  
 
Al onze hoveniers zijn zeer ervaren én vakbekwaam in het aanleggen van tuinen. Enkele medewerkers zijn al ruim 25 jaar werkzaam bij ons hoveniersbedrijf. Samen staat ons team garant voor ruim 150 jaar ‘tuinervaring’. Ook op het gebied van tuinonderhoud weten wij het beste uit de tuin te halen. 
 
Kunnen we als hoveniersbedrijf ook iets voor u betekenen? 
 
TUINDESIGN & STYLING VES REYNDERS  
 
Tuindesign & Styling Ves Reynders is een begrip in de regio Limburg en Brabant. Bijna 30 jaar geleden startte Ves Reynders het bedrijf en werd de basis gelegd voor een hoveniersbedrijf waarin creativiteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Ves Reynders maakte van tuindesign een begrip. 
 
Sinds enkele jaren is Wiel Kok directeur eigenaar van Tuindesign & Styling Ves Reynders. De naam van het bedrijf is onveranderd gebleven evenals het merendeel van de gezichten achter het bedrijf. Zo is Ves nog steeds nauw betrokken bij het maken van de tuin ontwerpen en bij ontwerpen van andere projecten van uiteenlopende aard. 
 
Onveranderd binnen het hoveniersbedrijf is en blijft het realiseren van tuinen van niveau, zowel gedacht vanuit het ontwerp, wijze van uitvoering én het bewaken van de kwaliteit ervan in alle opzichten.  
 
Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen ‘kleine klusjes’ of 'grote projecten'. Ieder werk krijgt en verdient de aandacht die nodig is voor het realiseren van een zo optimaal mogelijk resultaat.

Specialiteit
  • Beplanting  
  • Bestrating  
  • Natuursteen  
  • Snoeien