Hovenier
Hovenier Brienissen Groen BV in
Opheusden
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHovenier Brienissen Groen BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hovenier Brienissen Groen BV
Tielsestraat 92/A
4043JT Opheusden

tel: 0488-443695

Extra informatie

Bij Brienissen zijn we gefascineerd door bomen. Door hun vorm en structuren. Hun variatie en veelzijdigheid. Door de manier waarop ze groeien en zich laten vormen. Door hun functie en hun eigenschappen.   
Bomen zijn onmisbaar. Zeker voor ons mensen. Ze leveren ons zuurstof om te leven, bieden ons schaduw en beschutting. Ze geven ons voedsel om te eten en hout om mee te bouwen. En niet onbelangrijk, ze brengen sfeer. 
 
Bij Brienissen Bomen B.V. kunt u terecht voor bomen; jonge en volwassen bomen of Special Trees, zoals we deze laatste noemen. Op 50 hectare eigen grond in Nederland en - dankzij een joint venture - op nog eens 100 hectare grond in Zuid-Frankrijk. 
 
Met veel plezier willen wij onze fascinatie voor bomen en al het groen met u delen middels onze website. En waarin we tonen waar Brienissen voor staat. Het gaat bij ons namelijk om meer dan bomen alleen. Want onze kennis reikt zoveel verder. In meer dan twintig jaar zijn we uitgegroeid tot een groenspecialist die alle facetten van het vak beheerst