Hovenier
Koops Hoveniersbedrijven in
Oosterwolde
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VKoops Hoveniersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Koops Hoveniersbedrijven
Boekhorst 3
8431SR Oosterwolde

tel: 0516-515315

Extra informatie

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw tuinaanleg of tuinonderhoud?   
Hoveniersbedrijf Koops – uw tuinspecialist in Ooststellingwerf 
 
Wilt u uw tuin opnieuw aanleggen? Woont u in een nieuwbouwhuis en weet u niet waar u moet beginnen met de tuinaanleg? Of zoekt u iemand voor tuinonderhoud bij uw bedrijfspand? Met welke tuinvragen u ook zit; Hoveniersbedrijf Koops uit Oosterwolde verzorgt tuinaanleg en tuinonderhoud voor particulieren en bedrijven. 
 
Tuin toen en nu 
 
Vroeger werkten we massaal op zaterdag in onze tuin. Zo zag deze er strak verzorgd en goed onderhouden uit. Tegenwoordig ontbreekt ons de tijd om zelf veel te doen in de tuin. We hebben behoefte aan een goed doordacht plan voor tuinaanleg en willen zo min mogelijk tijd besteden aan het tuinonderhoud. Wel is goed tuinonderhoud belangrijk voor de uitstraling van deze tuinaanleg. Hierbij kunt u zelf aan de slag gaan, maar beter is om een tuinspecialist in te huren. Hoveniersbedrijf Koops is zo’n tuinspecialist. 
 
Hoveniersbedrijf Koops 
 
Keuzes maken, dat is het belangrijkste bij het ontwikkelen van een tuinidee. Materialen, trends en onderhoud; er zijn veel mogelijkheden met elk hun eigen voorwaarden. Hoveniersbedrijf Koops helpt u bij het maken van deze keuzes. Wilt u zelf meewerken of het volledig uit handen geven? Alles is bespreekbaar en uitvoerbaar, mits er maar een goed doordacht tuinplan aan ten grondslag ligt. 
 
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Hoveniersbedrijf Koops helpt u zeker verder! 
 
Uw tuinwens is uitgangspunt 
 
Persoonlijke kennismaking vooraf 
 
Maatwerk tuinoplossingen 
 
Eerlijk tuinadvies 
 
Heldere offertes 
 
Geen nare verrassingen achteraf.