Hovenier
Hoveniersbedrijf en Boomkwekerij Volders in
Onstwedde
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf en Boomkwekerij Volders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf en Boomkwekerij Volders
Kerklaan 15
9591 AH Onstwedde

tel: 0599 785346

Extra informatie

Hoveniersbedrijf Volders verzorgt het ontwerp en de aanleg en het onderhoud van iedere tuin. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons hoveniersbedrijf terecht voor tuinadvies en -onderhoud.   
Realiseer uw tuinwensen 
 
Een tuin moet mooi en praktisch zijn, maar bovenal aansluiten bij uw stijl. Uw wensen en budget zijn de basis voor het ontwerp dat Hoveniersbedrijf Volders voor u maakt. Samen met u kiezen we de materialen en beplanting die passen bij de stijl van uw grond en pand, waarbij we specifiek letten op duurzaamheid, kleur, hoogte en budget. Onze ervaring en vakkennis zorgen ervoor dat uw tuinwensen vertaald worden naar een bloeiend eindresultaat. De mogelijkheden zijn oneindig! 
 
Onderhoud: duurzaam genieten 
 
Wanneer uw tuin of zakelijk groen er sfeervol en netjes bij ligt neemt Hoveniersbedrijf Volders indien gewenst deels of compleet het onderhoud uit handen. Alles is erop gericht een totaalpakket aan hoveniersdiensten te bieden. 
 
 
Volop keuze dankzij eigen boomkwekerij 
 
Een groot deel van uw beplanting wordt gekweekt in de boomkwekerij van Hoveniersbedrijf Volders. Zo bieden we u gegarandeerd de mooiste sierheesters en hagen. 
 
Hoveniersbedrijf Volders is sinds 2008 actief in de wereld van bloemen en planten. De eenmanszaak wordt met passie gerund door Elze Volders. Zijn jarenlange ervaring en interesse voor natuur en milieu zorgen ervoor dat alle werkzaamheden met precisie en vakmanschap worden afgerond. 
 
 
Vertalen van uw wensen naar een bloeiend eindresultaat 
 
De professionaliteit en kwaliteit van Hoveniersbedrijf Volders ziet u terug in de manier waarop wij uw wensen en eisen verwerken in de tuinontwerpen en onderhoudswerkzaamheden. Naast vakkennis is goed oog voor de omstandigheden van groot belang. Denk hierbij aan het type grond rondom uw woning of bedrijfspand, maar ook aan de hoeveelheid tijd die u op lange termijn wilt investeren in de tuin. 
 
 
Ruimte voor groei en bloei 
 
Hoveniersbedrijf Volders werkt vanuit de overtuiging dat de natuur haar gang moet kunnen gaan. In de tuinen krijgen bloemen en planten de ruimte om te groeien en bloeien. De kunst is om dit op de juiste manier in te richten en vervolgens onder controle te houden. Het resultaat is een strakke en toch uitnodigende en levende tuin. 
 
 
Hoveniersdiensten 
 
Voor professionele dienstverlening met gegarandeerde kwaliteit, precisie en vakbekwaamheid bent u bij Hoveniersbedrijf Volders aan het juiste adres. Een tuin moet natuurlijk mooi en praktisch zijn, maar bovenal aansluiten bij uw stijl. 
 
Uw wensen en budget zijn de basis voor samenwerking. Ervaring en vakkennis zorgen ervoor dat aanleg en onderhoud in goede handen zijn. Wij bieden u voor al uw tuinwensen een optimaal totaalpakket voor buiteninrichting. 
 
Hoveniersbedrijf Volders biedt u de juiste oplossingen voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, snoei van fruitbomen en aanleg en onderhoud van zakelijk groen. Ook kunt u uw eigen keuze maken in onze boomkwekerij.