Hovenier
Qupido Tuinaanleg in
Nootdorp
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VQupido Tuinaanleg
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Qupido Tuinaanleg
Margriet 24
2631DH Nootdorp

tel: 015-3107968

Extra informatie

Qupido Tuinaanleg is een jong bedrijf met meer dan 24 jaar ervaring. Hoe werkt het? U belt of mailt ons voor een afspraak, waarna we bij u thuis langskomen voor een eerste, geheel vrijblijvend, gesprek.   
Het kan gaan om de aanleg van een nieuwe tuin, of renovatie van een bestaande tuin. Meestal heeft u al een idee over hoe u uw tuin wilt hebben, wij kunnen u uiteraard adviseren bij zaken als: 
 
Welke sfeer wilt u dat uw tuin uitademt? 
 
Wilt u een tuin die nagenoeg onderhoudsvrij is of juist niet? 
 
Moet het een kindvriendelijke tuin worden? 
 
Wilt u een groot terras of meerdere kleine zithoekjes? 
 
U bepaalt het uiteraard allemaal zelf. Verder zijn er ook belangrijke factoren waar we rekening mee moeten houden, zoals de ligging van de tuin, de vorm en grootte van de tuin, de structuur van de grond, uw budget. 
 
Samen creëren we een tuin waar u jarenlang plezier aan beleeft. 
 
Een aantal dagen na ons gesprek ontvangt u van ons een offerte waarin alle kosten staan vermeld. 
 
Alle werkzaamheden worden vakbekwaam uitgevoerd. Alle planten en materialen die we in uw tuin verwerken zijn van uitstekende kwaliteit. Tijdens de werkzaamheden houden we graag contact met u, zodat u op de hoogte blijft van onze vorderingen. Kleine aanpassingen en wijzigingen kunnen zo direct meegenomen worden. Als de aanleg of renovatie klaar is, bekijken we samen met u het resultaat en zetten we daar waar nodig de puntjes op de i.

Specialiteit

Beplanting,   Bestrating,  
Fonteinen,  
Tuinaanleg,  
Vijvers,  
Vlonders

Diensten

Aanleg,   Onderhoud,  
Ontwerp,  
Renovatie