Hovenier
Hoveniers Glas Groenvoorzieningen B.V. in
Noordwijkerhout
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniers Glas Groenvoorzieningen B.V.
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniers Glas Groenvoorzieningen B.V.
Geesthof 7
2211 SN Noordwijkerhout

tel: 0252 - 373850

Extra informatie

Welkom   
Glas Groenvoorzieningen is toonaangevend in: 
 
- Beschoeiingen 
- Damwanden 
- Bruggen 
- Vlonders 
- Houten hekwerken 
- Tuinarchitectuur 
 
Wij staan voor kwaliteit en doen hierin geen concessies. Onze ruime ervaring zorgt ervoor dat uw project in betrouwbare handen is en efficiënt wordt uitgevoerd.  
 
We houden van ons werk. U én wij moeten trots zijn op het resultaat.  
 
Ons motto luidt daarom niet voor niets:  
‘Als het goed moet staan’. 
 
Maak vrijblijvend kennis met onze prettige manier van werken! 
 
Het bedrijf 
 
Glas Groenvoorzieningen B.V. is in 1970 opgericht door Gerard Glas. Sindsdien is het bedrijf gevestigd in Noordwijkerhout. De directie wordt tegenwoordig gevormd door zijn zoon, Ruud Glas. 
 
Het is alweer meer dan 40 jaar geleden dat wij ons hebben gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van beschoeiingen en damwanden. Deze expertise vertaalt zich in een breed pakket aan duurzame producten. Wist u dat wij ook uw partner kunnen zijn voor het realiseren van uw brug, vlonder, vissteiger, dakterras of houten hekwerk?  
 
De kennis en kwaliteit waar Glas Groenvoorzieningen B.V. om bekend staat, wordt sinds 2004 gecombineerd met ons nieuwste specialisme, tuinarchitectuur. Door onze bestaande producten te verweven met design leidde dit steeds meer tot verrassende uitwerkingen in ontwerp en uitvoering.  
 
Sinds 2010 groeide de vraag naar advies en ontwerp uit tot een opzichzelfstaand discipline. U kunt tegenwoordig bij ons terecht voor al uw tuinwensen, van advies tot algeheel park- of tuinontwerp, wij begeleiden uw project van A tot Z.  
 
Onze producten worden ontworpen en geplaatst door een team van deskundige en servicegerichte medewerkers. Dankzij hun kennis en vakbekwaamheid bedenken onze vakmensen voor elk probleem een slimme oplossing. 
 
De combinatie van ervaring en korte lijnen binnen ons bedrijf staat borg voor kwaliteit, snelheid en goede service tegen een zeer concurrerende prijs. 
 
De kwaliteit van Glas Groenvoorzieningen B.V. gaat op voor zowel het ruimtelijk beeld als de duurzaamheid van onze producten. Kwaliteit die wij graag met u delen. 
 
Ons motto luidt daarom niet voor niets:  
‘Als het goed moet staan’.