Hovenier
Hoveniersbedrijf Reijm in
Nieuwerkerk ad ijssel
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Reijm
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Reijm
Tweede Tochtweg 31
2914 LM Nieuwerkerk ad ijssel

tel: (0180) 325 002

Extra informatie

Welkom bij Hoveniersbedrijf Reijm   
Via deze website willen wij u kennis laten maken met ons bedrijf. Bij alle werkzaamheden rondom uw tuin kunnen wij u van dienst zijn. Op deze site vertellen wij u wat meer over ons bedrijf, wat onze werkwijze is en nemen u mee langs een aantal projecten. 
 
We hopen dat dit u aanspreekt! Heeft u nog vragen of wilt u nader kennismaken? Bel of mail dan voor informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij zijn u graag van dienst! 
 
Wie zijn de Hoveniersbedrijf Reijm? 
 
De Hoveniersbedrijf Reijm zijn vakmensen met een stevige visie op tuinen. Door goed te luisteren naar hun klanten, hun wensen gericht te vertalen in een vakkundig stuk werk, heeft Hoveniersbedrijf Reijm intussen een behoorlijke kring van tevreden klanten opgebouwd. 
 
Het bedrijf bestaat sinds 1999 en is gevestigd op een locatie in de mooie polder tussen Nieuwerkerk aan den IJssel en Moordrecht.  
 
Visie 
 
Onze visie is dat de tuin een stukje natuur is. De tuin is een rustplek waar je je op je gemak moet voelen, waar mensen tot rust komen, waar vogels en andere dieren zich thuis voelen. Groen is nodig om die rust te garanderen. Daarom staan wij voor groen in de tuin, samen met een helder ontwerp en duurzaam materiaalgebruik. 
 
Veel mensen zien het onderhoud van groen als een last en willen daarom zo min mogelijk groen in de tuin. Terwijl goed toegepast en onderhouden groen juist minimaal onderhoud vraagt en een veel fraaier en rustiger tuin geeft. Het vraagt wel kennis en vakmanschap, waarmee wij u graag van dienst zijn. 
 
Kennisdeling en ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel en daarom volgen we regelmatig cursussen op ons vakgebied. Verder zijn we lid van diverse verenigingen en vakgroepen: De Vakgroep van Erfgoedhoveniers, de branchevereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners( VHG ) en van de Noordelijke Pomologische Vereniging.