Hovenier
Tuin+ Hoveniers in
Nieuw buinen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VTuin+ Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Tuin+ Hoveniers
Zuiderdiep 401
9521 AL Nieuw buinen

tel: 06 - 11073762

Extra informatie

Wij zijn het hoveniersbedrijf voor mensen die zorgeloos van hun tuin willen genieten. De tuin is de ideale plek om in een natuurlijke en geborgen omgeving te kunnen ontspannen.   
Wij helpen u daarom graag om uw tuin geschikt te maken naar de plek waarin u zich heerlijk, geborgen en zorgeloos kunt ontspannen. Wij van Tuin+ Hoveniers staan voor u klaar. Wij zullen er alles aan doen om u zorgeloos van uw tuin te laten genieten. 
 
Wat doen wij 
 
Tuinontwerp 
 
Een goede basis om optimaal van uw tuin te kunnen genieten begint bij het ontwerp van uw tuin. Wij ontwerpen tuinen waarin u zonder zorgen in kunt genieten. 
 
Tuinaanleg 
 
Om te kunnen genieten van uw nieuwe of gerenoveerde tuin zal er werk verzet moeten worden. Wij zorgen ervoor dat u zich daar totaal geen zorgen over hoeft te maken. Met minimale overlast realiseren wij voor u uw droomtuin. 
 
Wij realiseren voor uw tuin het grondwerk, elektra, bestrating, de eventuele vijver, bouwwerken, gazon en beplanting. 
 
 
Tuinonderhoud 
 
Uw wilt natuurlijk genieten in uw droomtuin en niet bezig zijn met alle zorgen en taken die in de tuin op u wachten. Wij zorgen er voor dat u optimaal van uw tuin kunt genieten en dat deze er altijd perfect voor u bijligt. 
 
Wij zorgen ervoor dat uw tuin onkruids vrij is en dat uw vijver in balans is met gezonde vissen en planten. Het snoeien van bomen & struiken zal op tijd gebeuren. Ook de zorg van een gezond gazon, voedzame bodem en een veilige tuin nemen wij graag op ons.