Hovenier
Luuk Adams Hoveniersbedrijf in
Neer
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VLuuk Adams Hoveniersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Luuk Adams Hoveniersbedrijf
Waije 1
6086NP Neer

tel: 06-55500996

Extra informatie

Luuk Adams Hoveniersbedrijf is een jong eenmansbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het onderhouden van tuinen bij particulieren, bedrijven en instellingen. Het bedrijf is opgericht in september 2008 en wordt geleid door mijzelf, Luuk Adams   
Het bedrijf is ontstaan vanuit mijn grote passie voor tuinieren en het buitenleven. Al op jonge leeftijd ben ik dan ook bekend geraakt met het vak. Middels een hoveniersopleiding niveau 4 op AOC Roermond en een vervolgstudie "Tuin & Landschapsmanagement" aan hogere agrarische school HAS Den Bosch, heb ik mijzelf in het vak verdiept. 
 
Luuk Adams Hoveniersbedrijf is voornamelijk actief in de gemeenten Leudal en Maasgouw. Ons werkgebied reikt tot ongeveer 30 km rondom Neer. Wij zijn voorzien van de modernste machines en technieken om uw werkzaamheden snel, veilig en efficiënt uit te voeren tegen een scherpe prijs. 
 
Wij zijn voorzien van de volgende certificaten: 
 
Uitvoeren gewasbescherming Licentie 1 
Wij kunnen met chemische middelen onkruid, mossen en algen bestrijden op verhardingen en gazons. Ook ziekten en plagen van planten zoals luizen en schimmels. 
Wij hopen u middels deze website op de hoogte te brengen van onze diensten. Neem gerust eens vrijblijvend contact op met ons op om de mogelijkheden te bespreken.