Hovenier
Hoveniersbedrijf Geerdink Groen in
Neede
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Geerdink Groen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Geerdink Groen
Visschemorsdijk 22/A
7161RE Neede

tel: 0545-292568

Extra informatie

wie zijn De Tuinen van geerdink?   
De Gebroeders Geerdink 
 
In 1974 vond Johan Geerdink het tijd worden voor een eigen kijk op het ontwerp en de inrichting van de groene buitenruimte. De mooie buitenruimte om ons heen, bij zowel particulier, instelling, overheid als in het bedrijfsleven. 
 
De Tuinen van Geerdink (voorheen en in de volksmond nog altijd Geerdink Groen) heeft Needse wortels. Ooit begonnen als eenmanszaak vanuit het ouderlijk huis aan de Schurinkweg, vervolgens enige jaren gehuisd aan de Borculoseweg buiten het dorp, een tussenstop op Havezate ‘Huize de Kamp’ makend, uiteindelijk in de jaren 80 neergestreken in het prachtige buitengebied van Neede aan de Visschemorsdijk. 
 
In de eerste jaren van het hoveniersbedrijf was ook een uitgebreidde kwekerij en klein tuincentrum onderdeel van het bedrijf. Inmiddels heeft De Tuinen van Geerdink zijn focus gelegt op het uitvoerende vlak. Kortom de daadwerkelijk realisatie van buitenwensen in elke vorm en maat. 
 
Uiteraard doet Johan al het werk al enige tijd niet meer alleen. Eind jaren 80 is Leo Geerdink toegetreden als partner van Johan en bracht daarmee het nodige technische en creatief aanvullende vernuft mee. Dit naast het uiteraard vakkundige team medewerkers en en de diverse onderaannemers en externe specialisten waarmee wij onze projecten ten uitvoer brengen. 
 
Meer weten over ons team? Spreek ons onderweg gerust eens aan, of bezoek ons!

Diensten
  • Advies, begeleiding & plannen maken 
  • Ontwerp & ontwikkeling 
  • Uitvoering 
  • Zwemvijvers & Water 
  • Groendaken 
  • Natuurlijk Natuurrijk Spelen 
  • Bouwkundige elementen 
  • Floriade 2012 
  • Onze tuin – Open Tuin