Hovenier
Lion Hoveniers in
Nederhorst den Berg
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VLion Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Tuin(en)
Oppervlakte tuin
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Lion Hoveniers
Middenweg 107/A
1394AG Nederhorst den Berg

tel: 0294-253848

Extra informatie

Lion Hoveniersbedrijf B.V. is in 1981 (de eerste jaren: "Hoveniersbedrijf Ruud de Leeuw") opgericht door hovenier Ruud de Leeuw. Het bedrijf is werkzaam in 't Gooi, de Vechtstreek, Almere, Amsterdam en de provincie Utrecht, bij zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.   
 
Zoekt u een hovenier met liefde voor zijn vak, die gedreven en perfectionistisch is, dan bent u bij Lion Hoveniersbedrijf B.V. aan het juiste adres! 
 
 
Tuinontwerp 
 
Als creatief ontwerper van zowel kleine als grote tuinen ben ik erop ingespeeld om precies die tuin te creëren die bij uw wensen en ideeën aansluit. 
 
 
Bestratingen 
 
Voor terrassen en opritten van diverse soorten oude of nieuwe klinkers/tegels in verschillende motieven en tuinpaden van split of grind. 
 
 
Grondwerken 
 
Het professioneel uitgraven van zwembaden, vijvers, bouwputten, funderingen, opritten, terrassen, etc. Ook voor het omspitten van tuinen. 
 
 
Gazon 
 
Door mijn werkzaamheden aan uw gazon, zoals verticuteren, beluchten, bemesten, vlakken en eventueel bijzaaien, is úw gras groener dan bij de buren! 
 
 
Sproeisystemen 
 
Van eenvoudige sproeisystemen gemonteerd op de buitenkraan tot betrouwbare volautomatische sproeisystemen op een waterleiding of eigen bron. 
 
 
Vijvers 
 
Door jarenlange ervaring als hovenier weet ik wanneer het verstandig is om te kiezen voor een natuurlijke, betonnen, voorgevormde of folievijver. 
 
 
Houtwerken 
 
Het plaatsen van kant-en-klare tuinhuisjes en het – in eigen werkplaats – vervaardigen van overkappingen, bloembakken, schuttingen, vlonders, etc. 
 
 
Afscheidingen 
 
Constructie en plaatsing van kant-en-klare, of op maat gemaakte, houten of metalen schuttingen. Gemetselde muren, rond of recht. Veel is mogelijk. 
 
 
Eigen machines 
 
Uitgebreid machinepark met o.a. een mini- en midigraver, shovel, versnipperaar, hoogwerker en een brede collectie gereedschappen voor allerlei werkzaamheden.