Hovenier
Hovenier J & B Groenprojecten in
Milsbeek
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHovenier J & B Groenprojecten
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hovenier J & B Groenprojecten
Langstraat 5
6596BK Milsbeek

tel: 0485-541979

Extra informatie

J&B Groenprojecten: thuis in groen   
Bloeiende bloemen, vers gemaaid gras, fluitende vogels, knisperende herfstbladeren, een zacht briesje... Buiten zijn en genieten van een tuin betekent zien, horen, ruiken, voelen en proeven. Daar kan geen website tegenop. Toch hebben we een poging gedaan om ons buitengevoel over te brengen en u te laten zien wat we doen en waar we trots op zijn. Welkom bij J&B Groenprojecten.  
 
Kort gezegd verzorgt J&B Groenprojecten onderhoud en aanleg van tuinen. In de praktijk is dit een breed pakket van werkzaamheden in het groen. Onderhoud bestaat uit snoeien, maaien, verticuteren, spitten, bemesten en planten. Bij aanleg verzorgen we niet alleen de planten, maar nemen we ook de graaf- en grondwerkzaamheden voor onze rekening. Ook voor de aanleg van uw vijver of zwembad en het bestraten van uw tuin, kunt u bij ons terecht. J&B biedt een totaalpakket, voor tuinen en ander groen, voor particulieren en bedrijven. 
 
Wij staan graag uitgerust voor u klaar! 
 
Of het nu gaat om een grote landschapstuin, een knusse achtertuin, een uitgestrekt grasveld, een sportpark of een rustig natuurgebied: wij voelen ons thuis in groen. Wij staan het liefst met de voeten in de spreekwoordelijke klei en onze handen in het groen. Ons werkveld is buiten. Wij werken en ondernemen vanuit de tuin, niet vanuit kantoor. We voelen ons echte buitenmensen en weten als geen ander dat de ideale tuin niet ontstaat achter een tekentafel, maar op de momenten dat je in de tuin werkt en leeft.  
 
Sinds 2000 zijn we actief als hovenier en groenvoorziener onder de naam J&B Groenprojecten. Naast eigenaar Bart Voss bestaat het team van J&B uit vier fulltime medewerkers, regelmatig aangevuld met een aantal zzp-ers. De vestigingsplaats van J&B is Milsbeek, wij werken in de regio Gennep, Groesbeek en Boxmeer.

Specialiteit
 • Boomverzorging 
 • Deskundig advies  
 • Kwekerij  
 • Tuinaanleg  
 • Vijvers


Diensten
 • Aanleg  
 • Onderhoud  
 • Renovatie


Stijl
 • Klassiek 
 • Landelijk  
 • Modern