Hovenier
Hans Hendriks Hoveniersbedrijf in
Milsbeek
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHans Hendriks Hoveniersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hans Hendriks Hoveniersbedrijf
Pottenbakker 20
6596GB Milsbeek

tel: 06-54624452

Extra informatie

De hovenier voor tuinaanleg, onderhoud en renovatie in de omstreken van Milsbeek, Gennep, Mook, Molenhoek, Plasmolen   
We zijn een creatief en vakbekwaam hoveniersbedrijf, die 15 jaar de tuinen met visie aanlegt. Sinds 2008 is het bedrijf begonnen met het uitoefenen van het hoveniersvak in de omstreken van Milsbeek. Wij houden ons bezig met het onderhoud, aanleg en renovatie van tuinen. 
Het persoonlijk contact tussen klant en bedrijf is erg belangrijk voor ons.  
 
Het aanleggen, onderhouden en renoveren van zowel grote als kleine tuinen voor de particulier en het bedrijfsleven staan bij ons centraal. 
 
Het team bestaat uit gemotiveerde mensen, die met liefde en passie voor het groene vak hun werk verrichten. Onze hoveniers kunnen alles wat er op tuingebied mogelijk is voor u realiseren. 
Kwaliteit staat hierbij voor ons hoveniersbedrijf voorop. 
 
Wij zijn goed opgeleid en vakbekwaam, wat tot uitdrukking komt in gedegen advies, een persoonlijke aanpak en kwaliteit van producten en dienstverlening.