Hovenier
Verstraten Walhout Hoveniers in
Middelburg
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VVerstraten Walhout Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Verstraten Walhout Hoveniers
Veerseweg 124a
4332 BJ Middelburg

tel: 0118 - 612380

Extra informatie

Verstraten Walhout tuincentrum en hoveniers gevestigd in Middelburg heeft ruim 40 jaar ervaring in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, en verkoop van tuinartikelen. Het complete pakket voor uw tuin kunt u bij ons vinden. Van eenvoudige tuintip tot compleet ontwerp, van een enkele plant tot een volledige tuin.   
Verstraten Walhout staat klaar voor u als particulier, bedrijf of (zorg) instelling. Met plezier verzorgen wij uw tuinplan, de aanleg van uw tuin en het tuinonderhoud. Ook voor interieurbeplanting en inrichting bent u bij ons op het juiste adres. Wij vertrouwen erop ook u binnenkort als klant te mogen begroeten! 
 
Ons werkgebied voor tuinaanleg en onderhoud is voornamelijk Middelburg, Vlissingen en Veere maar voor heel de provincie Zeeland bent u bij ons op het juiste adres. 
 
Onze doelstelling: Goed werk en een vlotte service, tevreden klanten en een gezond bedrijf. 
 
Hoveniers 
 
Een tuin aanleggen en onderhouden is een hele klus. Het vergt tijd en kennis van de tuinmaterialen en tuinplanten waar u mee bezig bent. 
 
Met alle plezier werken onze hoveniers aan of in uw tuin. Of het nu gaat over een kleine aanpassing of een compleet nieuwe tuin – ons hoveniersbedrijf staat voor u klaar. Hier vindt u uitgebreide informatie over het proces van tuinontwerp tot en met tuinaanleg, over tuinonderhoud van particulieretuin of bedrijfstuin. Wij realiseren en onderhouden tuinen in de gemeenten Middelburg / Arnemuiden, Vlissingen en Veere en over heel de provincie Zeeland.

Diensten
  • Ontwerp en tuinaanleg 
  • Tuinonderhoud 
  • Bedrijfstuinen 
  • Gerealiseerde tuinen 
  • Aluminium veranda's 
  • Blokhutten