Hovenier
Rooden Landscape Solutions in
Meerssen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VRooden Landscape Solutions
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Rooden Landscape Solutions
Weerterveld 19
6231NC Meerssen

tel: 043-3644238

Extra informatie

Rooden Landscape Solutions    
Duurzaam in kwaliteit  
 
De behoefte om de natuur op te zoeken, te sporten of gewoon lekker te ontspannen in de buitenomgeving, leeft bij ons allemaal. Het zorgt namelijk voor rust in het drukke leven dat de meesten van ons leiden. Maar door de toenemende verstedelijking in onze samenleving is er steeds minder plek voor ontspanning in onze omgeving en in de natuur. Terwijl dat de kwaliteit van leven juist sterk verbetert. Voor Rooden Landscape Solutions schuilt hierin precies de uitdaging: wij creëren natuur en ontspanning. We doen dat in de openbare ruimte zodat iedereen ervan kan profiteren, rondom zakelijke bestemmingen, of in een thuisomgeving voor bijvoorbeeld het eigen gezin. Landschapsinrichting staat voor ons synoniem met duurzaamheid. Concreet betekent dit dat duurzaamheid de rode draad vormt bij alles wat we ondernemen. En dat loont, want Rooden is als familiebedrijf al drie generaties actief.  
 
Landscape Solutions  
 
In al die jaren is Rooden geworden tot wat het nu is: een dynamisch en eigentijds bedrijf dat kwaliteit en creativiteit hoog in het vaandel stelt. Wij gebruiken onze jarenlange expertise om constant te blijven innoveren. Voor elk vraagstuk hebben wij een oplossing; of het nu gaat om het realiseren van een openbaar stadspark, een sportveld of een multifunctioneel speelplein. Kennis van zaken en doelgericht opereren, combineren we met passie voor ons vak. Zo werken we samen met onze opdrachtgevers iedere keer opnieuw doeltreffend aan een effectief en creatief resultaat.  
 
Multidisciplinair 
 
Vanuit ons hoofdkantoor in Meerssen bedienen wij zowel de zakelijke als particuliere markt. Opdrachtgevers zijn onder meer overheden, bedrijven, verenigingen, stichtingen en particulieren. Om duidelijkheid te scheppen in het aanbod dat wij leveren, hebben wij onze activiteiten opgedeeld in drie segmenten: groen, sport en recreatie. Het zijn namelijk markten die sterk van elkaar verschillen. Daarom vereisen ze ook ieder een andere benadering met specifieke kennis en vaardigheden. Zo speelt Rooden enerzijds gericht in op afzonderlijke markten. Anderzijds zijn we in staat kennis van de drie segmenten met elkaar te verbinden, daar waar dat nodig is.  
 
Missie & Visie 
 
 
Missie 
 
In onze samenleving is er voor steeds meer mensen, steeds minder plek om (buiten ons eigen huis) te kunnen genieten van de vrije natuur of een recreatieve, ontspannende omgeving. Bovendien is ons leeftempo hoog doordat we een druk werkend leven combineren met een dynamisch sociaal en gezinsleven. Vrije tijd en (natuurlijke) ruimte zijn daarom in toenemende mate een luxe geworden die we bewust (moeten) opzoeken of zelf creëren. Sport, recreatie en een groene omgeving – in combinatie, of op zichzelf staand - zorgen voor die broodnodige ontspanning waaraan we allemaal behoefte hebben. Rooden wil juist hierop inspelen. Dat doen wij aan de hand van de volgende missie:  
 
Rooden Landscape Solutions wil de kwaliteit van leven verhogen door het creëren van natuur en ontspanning in de vorm van landschapsinrichting. 
 
Visie 
 
Als familiebedrijf is Rooden al drie generaties gericht op innovatie, continuïteit en groei. Op dit moment richt Rooden zich hoofdzakelijk op drie segmenten: 
 
Realisatie en beheer van groenvoorzieningen, buitensport- en recreatieaccommodaties. 
 
Wij zijn ambitieus en vastberaden onze huidige positie te versterken in de markten waarin we actief zijn. De jarenlange ervaring die we hebben opgebouwd, combineren we met een innovatieve en creatieve cultuur waarin we constant nieuwe kansen ontwikkelen binnen ons huidige werkgebied, maar zeker ook daarbuiten. Slagvaardig en pragmatisch als we zijn, is het ons doel nieuwe kansen zo snel mogelijk door te vertalen in nieuwe, specialistische Product Markt Combinaties (PMC’s). Om op die manier onze voorsprong op de concurrentie te verzekeren en onze klanten constant te verrassen en voorzien van nieuwe ideeën, concepten, producten en diensten.

Specialiteit
  • Beplanting  
  • Bestrating  
  • Boomverzorging  
  • Verlichting


Diensten
  • Aanleg  
  • Onderhoud  
  • Ontwerp  
  • Renovatie