Hovenier
Hoveniersbedrijf Buitenstyling in
Lopik
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Buitenstyling
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Buitenstyling
Meeuwenlaan 2
3411BE Lopik

tel: 06-33051768

Extra informatie

Welkom bij BuitenStyling   
- uw partner in buitenleven - 
 
BuitenStyling houdt zich bezig met de realisatie van unieke en stijlvolle tuinen waarbij genieten van uw ideale woonomgeving buiten centraal staat. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, het aanleggen, het onderhouden van tuinen en alles wat hierbij komt kijken. Bij alles wat we doen, staan onze drijfveren centraal. 
 
Sierbestrating in uw tuin, het plaatsen van een schutting, de aanleg van een vijver, het aanbrengen van een beschoeiing, de beplanting van uw tuin … welke wensen u ook heeft, voor alle werkzaamheden in en om de tuin bent u bij BuitenStyling aan het juiste adres! 
Bent u van plan een nieuwe tuin te laten aanleggen? Uw bestaande tuin een make-over te geven? Of bent u op zoek naar een mooi ontwerp voor uw tuin? Wilt u uw buitenterrein laten bestraten of omheinen? Of uw tuinonderhoud laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op! 
 
Op onze website vindt u informatie over ons bedrijf, ons aanbod en laten wij u zien wat wij ook voor u kunnen betekenen. U kunt zich hierbij laten verrassen door enkele inspirerende voorbeelden die terug te vinden zijn in ons portfolio. Tevens delen enkele van onze klanten hun ervaringen met ons bedrijf. 
 
Bent u na het bezoek aan onze website benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen tuin? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak om uw tuinwensen met ons te bespreken. 
 
BuitenStyling is een jong, enthousiast en ambitieus hoveniersbedrijf dat in 2010 vanuit Lopik van start is gegaan en inmiddels actief is in vrijwel geheel Midden-Nederland. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en renoveren van grote en kleine tuinen voor zowel particulieren als bedrijven waarbij creativiteit, exclusiviteit en kwaliteit centraal staan. 
 
Kwaliteit, exclusiviteit en creativiteit 
 
Ons bedrijf bestaat uit een klein team van gemotiveerde mensen, die met liefde en passie voor het groene vak hun werk verrichten. Onze hoveniers kunnen alles wat er op tuingebied mogelijk is voor u realiseren. Kwaliteit staat hierbij voor ons hoveniersbedrijf voorop. 
 
Onze hoveniers zijn goed opgeleid en vakbekwaam, wat tot uitdrukking komt in gedegen advies, een persoonlijke aanpak en kwaliteit van producten en dienstverlening. Als erkend Aequor leerbedrijf stellen wij een werkplek, deskundigheid, tijd en middelen beschikbaar voor leerling-hoveniers om hen een goede praktijkopleiding te bieden. 
 
Optimaal genieten 
 
De eisen en wensen van onze klanten kunnen heel verschillend zijn, maar ons streven is bij iedere opdracht gelijk: 
een met zorg ontworpen tuin, die met precisie is aangelegd en door deskundig en regelmatig onderhoud in optimale staat blijft. 
 
Kortom, een tuin waarvan u iedere jaargetijde kunt genieten! 
 
Tuinontwerp 
 
Een goed tuinontwerp vormt de basis van voor een mooie tuin. Het leven buiten de muren van uw huis dient aan te voelen als een verlengstuk van uw levensstijl: een tuin die bij u past! Groen of bloeiend? Kleurrijk of rustig? Variatie in kleur en bloei per jaargetijde? BuitenStyling helpt u graag bij het realiseren van uw ideale tuin! 
 
Hoe komt een tuinontwerp tot stand? 
 
De basis voor een goed tuinontwerp begint met een persoonlijk gesprek. In zo'n eerste gesprek, het liefst op locatie, komen uw persoonlijke wensen én onze ideeën samen. Inbreng van onze zijde en uw visie zijn hierbij essentieel. Indrukken van uw woning en de omgeving zijn medebepalend. Op basis hiervan kunnen wij uw tuinwensen in een creatief, sfeervol en karakteristiek tuinontwerp vertalen, uiteraard in harmonie met prijs en kwaliteit! 
 
Rekening houdend met uw wensen, uw budget, de ligging, vorm en stijl van het woonhuis, uw gezinssamenstelling en de beschikbare tijd voor onderhoud, maken wij, na akkoord op de offerte, allereerst een drietal schetsontwerpen. Deze schetsontwerpen worden met u doorgesproken. 
 
Op basis hiervan zal een voorlopig tuinontwerp inclusief beplantingsvoorstel aan u worden voorgelegd. Daarna leveren wij het definitieve tuinontwerp, dat aan uw tuinwensen voldoet inclusief een prijsopgave voor de (gedeeltelijke) aanleg van de tuin. 
 
U kunt ook bij ons terecht als u alleen een ontwerp of een beplantingsplan voor de tuin wilt laten maken om daar vervolgens zelf mee aan de slag te gaan.