Hovenier
Barry van de Bunt Groen & Civiel in
Loosdrecht
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VBarry van de Bunt Groen & Civiel
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Tuin(en)
Oppervlakte tuin
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Barry van de Bunt Groen & Civiel
Nieuw Loosdrechtsedijk 193
1231 KT Loosdrecht

tel: 035 - 5828915

Extra informatie

De specialiteit van Groen & Civiel is het onderhoud en beheer van groen in de breedste zin van het woord. Hierbij kunt u denken aan:   
•snoeien en kappen van bomen  
•snoeien van hagen  
•aanleg en onderhoud van tuinen  
•plaatsen van authentieke kastanje hekwerken  
•plaatsen van eiken en grenen toegangspoorten  
•weg- en waterbouwkundige werken  
•natuurbeheer  
 
Door de nauwe samenwerking met verschillende specialistische bedrijven en onze brede ervaring en kennis kunnen wij u gericht adviseren in zowel de groen, als de weg- en waterbouwsector. Samen met Barry van de Bunt kunt u een compleet plan of ontwerp maken en een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij verzorgen alle zaken die nodig zijn om uw project uit te voeren. Meer informatie en foto's met voorbeelden vindt u op de overige pagina's.  
 
Groot Groen 
 
Snoeien van bomen Dit gebeurt meestal klimmend, tenzij het meer efficiënt is een hoogwerker in te zetten. Snoeien doen we om de boom te conditioneren. Ook kan lichtgebrek in de tuin of ruimtegebrek ter plaatse van bebouwing doen besluiten de boom in te nemen of meer uit te lichten. Kappen van bomen Zowel boswerkzaamheden als stadsituaties waarbij het kappen van bomen speciale klim- en afvangtechnieken vereist. Ook hierbij kan een hoogwerker worden ingezet. De takken worden versnipperd en de stobbe kan worden weggefreesd. Planten- en verplanten van bomen We leveren en planten bomen van klein tot groot. Ook kunnen wij in sommige gevallen bomen verplanten. Na een goede voorbereiding kan een boom verplant worden waarna hij nog jaren een tuin kan sieren. Snoeien van hagen en struiken Bij hoge hagen en struiken kan gebruik worden gemaakt van speciale snoeiapparatuur en een kleine rupshoogwerker. Deze kan door zijn minimale breedte de moeilijkste plaatsen bereiken. Aanleg- en onderhoud van tuinen Van ontwerp tot uitvoering kunnen wij u van dienst zijn bij het inrichten van uw tuin. Zie hieronder een aantal foto's als voorbeeld om een indruk te krijgen van het snoeien met een hoogwerker, kappen van bomen met groot materieel, planten en verplanten van grote bomen.