Hovenier
Berkelgroen Hoveniers in
Lochem
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VBerkelgroen Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Tuin(en)
Oppervlakte tuin
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Berkelgroen Hoveniers
Goorseweg 22
7241PB Lochem

tel: 0573-255017

Extra informatie

Steeds meer wordt de tuin het verlengstuk van de woning. Een plek om te genieten en de seizoenen te beleven. Daarom is het van belang om uw tuin zo vorm te geven dat hij past bij uw manier van leven. Berkelgroen investeert daarom ook eerst in een uitgebreide inventarisatie van uw eisen en wensen.   
Het eerste oriënterende gesprek, waarbij we samen met u de locatie helemaal doornemen, is vrijblijvend en helemaal kosteloos. En als u uiteindelijk kiest om het ontwerp ook door ons te laten uitvoeren, brengen we zelfs voor het complete ontwerp geen kosten in rekening. 
 
Berkelgroen is overheden en landeigenaren van dienst bij de vormgeving van het landschap. Wij zijn geen natuurontwikkelaars. Onze inspanningen zijn altijd gerelateerd aan menselijke aanwezigheid. Landschap in Nederland is door mensen gemaakt maar steeds meer zijn we ons bewust dat dit landschap in balans moet zijn met de natuur, zeker waar we met heel veel mensen op een beperkte ruimte leven. 
 
Boomverzorging is een specialisme geworden. Berkelgroen beheerst dat tot in de details. We snoeien bijvoorbeeld bomenrijen langs wegen, maar houden ons ook bezig met die ene beeldbepalende boom op een begraafplaats. 
 
Hoewel snoeien natuurlijk vaak centraal staat bij goede boomverzorging begint ons werk bijna nooit met de zaag. In eerste instantie zien we boomverzorging als een kwestie van goed luisteren naar de wensen van onze opdrachtgevers. Vanuit die wensen stellen we prioriteiten om individuele bomen, singels of hele bospercelen vitaal, gezond en veilig te houden.

Specialiteit
  • Bestrating 
  • Boomverzorging 
  • Snoeien


Diensten
  • Aanleg  
  • Onderhoud 
  • Ontwerp